Ο Kurt Vile διασκευάζει Nick Cave & The Bad Seeds

Ακούστε τον να δοκιμάζεται στο "Stranger Than Kindness"

news.team
news.team
φωτογραφία: Tom Gralish

Πριν λίγες ημέρες, γράψαμε κι εμείς για τη διασκευή των National σε INXS (εδώ), η οποία λειτούργησε ως promo για το Songs For Australia: μια συλλογή που έχει ως σκοπό να συμβάλλει οικονομικά στην ανακούφιση της Αυστραλίας από τις πρόσφατες, καταστροφικές πυρκαγιές.

Μία ακόμα ιδιαίτερη επιλογή στα πλαίσιά της, είναι η διασκευή που αποτολμά ο Kurt Vile στο "Stranger Than Kindness" των Nick Cave & The Bad Seeds -ένα τραγούδι από τον δίσκο του 1986 Your Funeral... My Trial: μπορείτε να ακούσετε τα αποτελέσματα στον σύνδεσμο παρακάτω.

Η συλλογή Songs For Australia έγινε διαθέσιμη ψηφιακά την Παρασκευή που μας πέρασε, ενώ τον Ιούνιο θα κυκλοφορήσει και σε φυσική μορφή (σε βινύλιο και σε CD), από την BMG.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κι αυτό γιατί η Lady Gaga ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη ραδιοφωνική της εκπομπή στο Apple Music.

Μετά από μια σεζόν, το Hulu ακυρώνει τη σειρά με την Zoë Kravitz.

Το φεστιβάλ έγινε την Παρασκευή 31 Ιουλίου στο Θέατρο της Ανατολικής Τάφρου.

FEATURED TODAY

Στο τελευταίο του Incoming για τον Αύγουστο, ο Δημήτρης Λιλής κοιτά με απορία την επικαιρότητα και ψάχνει τη θέση των μουσικών σε αυτή.

Στο τελευταίο του Diggin' πριν τις διακοπές, ο Ζώης Χαλκιόπουλος ακούει το The Mosaic of  Transformation της Kaitlyn Aurelia Smith.

Η Τάνια Σκραπαλιώρη διάβασε το πρώτο βιβλίο της τριλογίας της Virginie Despentes που χτίζει ένα σύμπαν γεμάτο αντι-ήρωες και πολλή μουσική στο

Top