View More

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΕΙΣ

Ο μυσταγωγικός πειραματισμός της Grouper σε ένα live αλλιώτικο από τ’ άλλα

H Liz Harris και ο Πάνος Αλεξιάδης κατέρριψαν τα στερεότυπα της live συνθήκης καλώντας σε ένα εγκεφαλικό ταξίδι στο ηχητικό άπειρο. 

Χώρος
Φιλολογικός Σύλλογος Παρνασσός
Ημερομηνία διεξαγωγής
28/04/2022

Οι Sworr. χτίζουν την καριέρα τους μέσα από τέτοιες εμφανίσεις

O Αλέξανδρος Τοπιντζής βρέθηκε στην live παρουσίαση του νέου δίσκου των Sworr. με τίτλο Honest στο Oddity Club και καταγράφει μια πολλά υποσχόμενη εμφάνιση μιας μπάντας που έχει όλο το πακέτο. 

Χώρος
Oddity Club
Ημερομηνία διεξαγωγής
29/04/2022

Οι Paradise Lost αντέχουν στον χρόνο

Στο live των Paradise Lost το βράδυ της Κυριακής 17 Απριλίου στο Fuzz Live Music Club επιβεβαιώθηκε η σχέση εμπιστοσύνης τους με το ελληνικό κοινό, με πρωταγωνιστή την αγάπη του κόσμου για την μπάντα. 

Χώρος
Fuzz Live Music Club
Ημερομηνία διεξαγωγής
17/4/2022

Οι Balthazar είναι πολλά περισσότερα από ένα καλό ραδιοφωνικό hit

 Οι Balthazar έκαναν μια ξεσηκωτική εμφάνιση το βράδυ του Σαββάτου στο Fuzz Live Music Club, αποκαλύπτοντας ένα μεγάλο ταλέντο στα live shows και καταρρίπτοντας τα στερεότυπα του indie pop - rock. 

Χώρος
Fuzz Live Music Club
Ημερομηνία διεξαγωγής
16/4/2022

Η Εβρίτικη Ζυγιά έφερε θριαμβευτικά τη Θράκη στην Αθήνα

H live παρουσίαση του δίσκου Ορμένιον  από τη θρακιώτικη μπάντα της Εβρίτικης Ζυγιάς στο Fuzz Live Music Club ήταν μια προδιαγεγραμμένη ιστορία επιτυχίας. 

Χώρος
Fuzz Live Music Club
Ημερομηνία διεξαγωγής
10/04/2022

Ταξιδεύοντας με τους Still Corners

O Παναγιώτης Κουνελλές βρέθηκε στο πολυαναμενόμενο live των Still Corners στο Gagarin 205 και μεταδίδει ιστορίες από τη Λιοσίων και την ταξιδιάρικη ατμόσφαιρα μιας συναυλίας από αυτές που τόσο μας είχαν λείψει. 

Χώρος
Gagarin 205
Ημερομηνία διεξαγωγής
10/4/2022

Ένα (ακόμα) βράδυ στην αιώνια γιορτή του Γιάννη Αγγελάκα

Οι διήμερες εμφανίσεις του Γιάννη Αγγελάκα στο Fuzz Live Music Club  είναι μία ακόμα τρανταχτή απόδειξη για τη θέση που έχει στις καρδιές και στο μυαλό του πιστού κοινού του.

Χώρος
Fuzz Live Music Club
Ημερομηνία διεξαγωγής
20/3/2022

Το δυστοπικό σκηνικό των A Place To Bury Strangers σήμανε την επιστροφή στην κανονικότητα

Ένα ομοιογενές, «μπουκωμένο» live καταιγιστικού space rock, σαν ένα νέο βάπτισμα του πυρός στις συναυλίες, έστω και με την παλιά συνταγή. 

Χώρος
Temple, Αθήνα
Ημερομηνία διεξαγωγής
19/3/2022

Η τελευταία συναυλία του Mark Lanegan στην Ελλάδα

Ήταν ο γνωστός εαυτός του, που βρίσκει πάντα τον τρόπο να αυξάνει την ένταση του αγνού ηλεκτρισμού με τη φωνή και με την παρουσία του. Τον Νοέμβριο του 2019 έπαιξε για τελευταία φορά στην Ελλάδα και εμείς θυμόμαστε αυτή την εμφάνιση.

Χώρος
Gagarin, Αθήνα
Ημερομηνία διεξαγωγής
30/11/2019

Με τον Christian Löffler στο Fuzz χορέψαμε για να κρατηθούμε ζωντανοί

Ο Γερμανός παραγωγός επέστρεψε στην Αθήνα για να ξορκίσει τον πανδημικό κύκλο σε ένα live που θα μας μείνει αξέχαστο για πολλούς και διάφορους λόγους.

Χώρος
Fuzz Live Music Club
Ημερομηνία διεξαγωγής
3 Νοεμβρίου 2021

Η ηχητική ραδιενέργεια της Hildur Guðnadóttir ήταν μια ακραία ψυχοσωματική εμπειρία

Ο Άγγελος Κλειτσίκας εγκλωβίστηκε πρόθυμα στον κλειστοφοβικό, πυρηνικό εφιάλτη που έστησε η Ισλανδή συνθέτρια και η ομάδα της μέσα σε μία βιομηχανική αποθήκη στην Πειραιώς και μεταδίδει την έκθεση στην ηχητική της ραδιενέργεια ως μια ψυχοσωματική εμπειρία στα άκρα. 

Χώρος
Πειραιώς 260
Ημερομηνία διεξαγωγής
9 Οκτωβρίου 2021

Η επιστροφή του Sting στο Ηρώδειο ήταν αντάξια του εαυτού της

O Sting έκανε έναν ακόμα χορταστικό περίπατο στο Ηρώδειο, δικαιώνοντας την αίγλη του ονόματός του σε μια αρχοντική, αντάξιά του συναυλία. 

Χώρος
Ωδείο Ηρώδου του Αττικού
Ημερομηνία διεξαγωγής
30 Σεπτεμβρίου 2021

Το ιδιότυπο μουσικό case study των Tiger Lillies

Ο Κωνσταντίνος Τσάβαλος είδε τους Tiger Lillies μετά από καιρό και καταγράφει πώς καταφέρνουν να φέρνουν κοντά τους ακόμα και έναν μη οπαδό τους. 

Χώρος
Ωδείο Ηρώδου Αττικού
Ημερομηνία διεξαγωγής
29 Σεπτεμβρίου 2021

Με τον Εισβολέα στην Τεχνόπολη θυμηθήκαμε τα καλά της συναυλίας

Η ραπ α λα γκρεκ του Εισβολέα έκανε πάλι το θαύμα της και μας θύμισε τα καλά της συναυλίας.

Χώρος
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
Ημερομηνία διεξαγωγής
14 Σεπτεμβρίου 2021

FEATURED TODAY

Από την εποχή που η Παρθένος Μαρία μύρισε τον κρίνο (με τις γνωστές συνέπειες) τελείωσε η ιστορία της παρθενογένεσης για το ανθρώπινο είδος...

(αναδημοσίευση από το Sonik)

Το νέο βιβλίο της best seller σειράς επιστολογραφίας είναι αφιερωμένο στη μουσική και κυκλοφορεί στα ελληνικά από τις εκδόσεις Archive. 

Εν είδει προλόγου και επεξηγήσεων: επιλέχτηκε η λέξη «χαμένοι», αντί του «αδικημένοι», «υποτιμημένοι», «εγκληματικά αγνοημένοι».... αφενός μεν γιατί οι περισσότεροι από τους παρακάτω δίσκους έτυχαν κριτικής αναγνώρισης, είτε σε πραγματικό χρόνο, είτε με καθυστέρηση, αφετέρου δε επειδή κάποιοι από αυτούς συνάντησαν ακόμη και ικανή εμπορική επιτυχία ή έστω αναγνωρισιμότητα.

Top