Ναταλία Πετρίτη

Σε δηλώσεις σχετικά με μια πιθανή επανένωση των Oasis προχώρησε πρόσφατα ο Noel Gallagher, αναφέροντας ότι αυτή «δεν έχει νόημα», μιας που το συγκρότημα φαίνεται σύμφωνα με τον ίδιο να τα πηγαίνει μια χαρά ως προς τις πωλήσεις δίσκων του ακόμα και χώρια. 

Ο πάλαι ποτέ τραγουδιστής και στιχουργός των θρύλων της Brit Pop, ο οποίος και έχει σήμερα το δικό του συγκρότημα, τους High Flying Birds, μιλούσε σε συνέντευξη, όταν ερωτήθηκε αν οι θαυμαστές των Oasis μπορούν να ελπίζουν σε μια επανένωση του αγαπημένου τους συγκροτήματος.

 «Εμμ, θα πηγαίνατε διακοπές με τους πρώην σας;», απάντησε ο Gallagher στους παρουσιαστές του Pub Talk όπου και ήταν προσκεκλημένος.

«Όσο αστείο κι αν ακούγεται», συνέχισε, «οι Oasis πωλούν κάθε χρόνο όσους δίσκους πωλούσαν όταν ήμασταν μαζί. Είμαστε τώρα στα μάτια του κόσμου περισσότερο δημοφιλείς από ποτέ. Και είμαι χαρούμενος με αυτό».

«Αν τα ξαναβρίσκαμε, θα ήμασταν τσίρκο – και δεν έχει νόημα. Απλά το αφήνουμε ως έχει. Είμαι χαρούμενος. Εκείνος [ο Liam Gallagher] κάνει τη δική του φάση. Ξεπουλάει ακόμα στο Knebworth. Είναι σαν, φίλε, καλή τύχη, κατάλαβες τι εννοώ;».

Το ντεμπούτο άλμπουμ των Oasis, το Definitely Maybe, έγινε ο fastest selling πρώτος δίσκος καλλιτέχνη ή συγκροτήματος όλων των εποχών όταν κυκλοφόρησε στο Ηνωμένο Βασίλειο το 1994. Το follow-up του το 1995, (What’s the Story) Morning Glory?, ήρθε δεύτερο μετά το εμβληματικό Bad του Michael Jackson, το οποίο ωστόσο είναι το fastest selling άλμπουμ στη Βρετανική ιστορία. Μέχρι σήμερα, το συγκρότημα έχει πωλήσει περισσότερους από 70 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως.

Από τότε που οι Oasis διαλύθηκαν το 2009, κυκλοφορούν συστηματικά φήμες για μια πιθανή επανένωσή τους, παρά το γεγονός ότι οι αδερφοί Liam και Noel Gallagher δεν μιλούν καν μεταξύ τους.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured