Ναταλία Πετρίτη

Το footloose single και video του “Hate Dancin” έδωσαν στη δημοσιότητα οι King Gizzard & The Lizard Wizard, το οποίο και αποτελεί το lead single του 23ου studio album (και τρίτου για αυτόν τον μήνα!), Changes.

Το κομμάτι έρχεται λίγες μόλις ημέρες μετά την κυκλοφορία του δίσκου του συγκροτήματος, Ice, Death, Planets, Lungs, Mushrooms and Lava, ο οποίος κυκλοφόρησε στις 7 Οκτωβρίου, και του follow-up αυτού, Laminated Denim, που κυκλοφόρησε πέντε μέρες μετά.

Σε σχετικές δηλώσεις του, ο frontman του συγκροτήματος, Stu Mackenzie, αναφέρθηκε στο νέο αυτό κομμάτι μέσα σε μία μόλις πρόταση: «Ξεκίνησα να γράφω ένα κομμάτι σχετικά με το πόσο σιχαίνομαι να χορεύω». Στο music video για αυτό, τόσο εκείνος όσο και οι bandmates του πρωταγωνιστούν χορεύοντας με το κομμάτι μέσα σε μια αποθήκη.

Το video σκηνοθέτησε ο John Angus Stewart, ο οποίος έχει συνεργαστεί με τη μπάντα αρκετές ακόμη φορές σε προηγούμενα videos, αλλά και concert films σε όλη τη διάρκεια της καριέρας τους.

Δείτε το video εδώ:

Το Changes πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 28 Οκτωβρίου και αποτελείται από επτά κομμάτια. Το πρώτο γράμμα κάθε ενός από αυτά τα κομμάτια αντιστοιχεί στα γράμματα που συναποτελούν τη λέξη Changes και το εν λόγω concept ξεκίνησε σαν σκέψη του συγκροτήματος το 2017.

 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured