Ναταλία Πετρίτη

Ο Lars Ulrich των Metallica και ο Brian Johnson των AC/DC ένωσαν τις δυνάμεις τους για δύο διασκευές εμβληματικών κομματιών των AC/DC, οι οποίες και παρουσιάστηκαν ζωντανά στην tribute συναυλία για τον Taylor Hawkins που διεξήχθη στο Wembley Stadium στις 3 Σεπτεμβρίου.

Στην ιδιαίτερη αυτή συναυλία συμμετείχαν τεράστιοι καλλιτέχνες που θέλησαν να τιμήσουν με τον τρόπο τους τον εκλιπόντα drummer των Foo Fighters, μεταξύ των οποίων οι Liam Gallagher, Mark Ronson, ο Josh Homme των Queens Of The Stone Age, Supergrass, ο Brian May και ο Roger Taylor των Queen, η Chrissie Hynde των The Pretenders, ο Travis Barker των Blink-182 και πολλοί ακόμη.

Τα μέλη των Foo Fighters παρουσίασαν τους Ulrich και Johnson στο stage στη μέση της συναυλίας, με τους δύο μουσικούς να ερμηνεύουν τα κομμάτια των AC/DC,  “Back In Black” και “Let There Be Rock”. Στην ερμηνεία τους συμμετείχε και ο Justin Hawkins  των Darkness.

Δείτε πιο κάτω υλικό από την ερμηνεία τους και αναζητήστε στο Αvopolis περισσότερα βίντεο από τη συναυλία στη μνήμη του Taylor Hawkins.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured