Ναταλία Πετρίτη

Με ένα massive set, αποτελούμενο από λαμπερούς καλεσμένους, έκλεισαν το Taylor Hawkins tribute concert στο Wembley Stadium του Λονδίνου οι Foo Fighters, οι οποίοι και ένωσαν τις δυνάμεις τους με τον Paul McCartney και τον Travis Barker επί σκηνής.

Η συναυλία στη μνήμη του εκλιπόντα drummer του συγκροτήματος, η οποία και διήρκεσε έξι ολόκληρες ώρες, περιλάμβανε εμφανίσεις καλλιτεχνών όπως ο Liam Gallagher, ο Mark Ronson, ο Josh Homme, ο Brian Johnson των AC/DC και πολλών ακόμη.

Ο Travis Barker ενώθηκε επί σκηνής με τους Foo Fighters για την ερμηνεία του κομματιού του 2007, “The Pretender”, όπως και για το “Monkey Wrench” του 1997.

Μετά την αποχώρηση του Barker από το drum kit, ο Grohl παρουσίασε στο κοινό τη 12χρονη drummer-φαινόμενο, Nandi Bushell, για το single του 1999, “Learn To Fly”, ενώ στη συνέχεια εμφανίστηκαν στη σκηνή ο γιος του drummer των Queen, Rufus Taylor, και η Chrissie Hynde με τον Paul McCartney.

Hynde και McCartney μαζί με τους Foo Fighters ερμήνευσαν το κομμάτι των Beatles, από το Abbey Road, “Oh! Darling”. Ο Omar Hakim, που έπαιζε drums με τον David Bowie, συνέβαλε επίσης στα drums.

Η Hynde αποχώρησε στη συνέχεια από το stage, με τους McCartney και Foo Fighters να ερμηνεύουν το κομμάτι των Beatles, “Helter Skelter”, ενώ στη συνέχεια ο Omar Hakim παρουσίασε στη σκηνή τον 16χρονο γιο του Hawkins, Shane, που έπαιξε στα  drums το κομμάτι “My Hero”.

Μια φωτογραφία του Shane και του πατέρα του εμφανίστηκε στη μεγάλη οθόνη πίσω από τη σκηνή και, με τον Grohl να τον εμψυχώνει, ο Shane τελείωσε το κομμάτι με ένα εντυπωσιακό solo.

Στο τελευταίο set της βραδιάς, ο Grohl ερμήνευσε ένα από τα πιο αγαπημένα κομμάτια του Taylor Hawkins αλλά και των θαυμαστών των Foo Fighters, το “Everlong” του 1997.

Δείτε πιο κάτω βίντεο από τη συναυλία στη μνήμη του Taylor Hawkins.

Οι Foo Fighters έπαιξαν τα κομμάτια:

‘Times Like These’

‘All My Life’

‘The Pretender’

‘Monkey Wrench’

‘Learn To Fly’

‘These Days’

‘Best Of You’

‘Oh! Darling’

‘Helter Skelter’

‘Aurora’

‘My Hero’

‘Everlong’

https://www.youtube.com/watch?v=LRv6heae34g

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured