Ναταλία Πετρίτη

Μια μυστική συναυλία έδωσε η Madonna την Παρασκευή στη Νέα Υόρκη, η οποία ολοκληρώθηκε με την ίδια να την μεταφέρει στους δρόμους του Harlem. Η συναυλία δόθηκε με αφορμή την κυκλοφορία της νέας concert film της δημοφιλούς τραγουδίστριας με τίτλο Madame X, η οποία κυκλοφόρησε επίσης την Παρασκευή και καταγράφει την πρόσφατη περιοδεία της για τον 14ο δίσκο της καριέρας της.

Ξεκινώντας λίγο μετά τα μεσάνυχτα, η pop star μίλησε στο W Magazine όπου ανέφερε ότι «ήθελε να τιμήσει το Harlem με μια ιδιαίτερη performance της, καθώς αυτός είναι ο τόπος γέννησης του James Baldwin, η αιώνια μούσα της και μεγάλη πηγή έμπνευσης για την ταινία της». «Ήθελα να εμφανιστώ σε αυτήν την ιστορική γειτονιά, να μοιραστώ τη μουσική μου και να συνδεθώ με τους περίφημους καλλιτέχνες που έζησαν και μοιράστηκαν τα όνειρά τους εδώ» συμπλήρωσε η Madonna.

Η Madonna εμφανίστηκε σε ένα club της περιοχής με μια μπάντα, προτού βγει στον δρόμο για να τραγουδήσει το “Like A Prayer” μέσα από ένα μεγάφωνο.

https://twitter.com/Munzenrieder/status/1446745288958521348?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1446745288958521348%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.nme.com%2Fnews%2Fmusic%2Fwatch-madonna-secret-madame-x-show-harlem-3066801

Πρόσφατα η Madonna αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο Tonight Show του Jimmy Fallon ότι η ίδια δουλεύει το τελευταίο διάστημα πάνω σε μια «οπτική αυτοβιογραφία» για τη ζωή της.

«Ο λόγος που το κάνω είναι επειδή πολλοί άνθρωποι έχουν επιχειρήσει στο παρελθόν να κάνουν ταινίες για τη ζωή μου, πάντα όμως είναι άνδρες» ανέφερε στη συνέντευξη. Η ίδια πρόσθεσε ότι η Universal είχε επιχειρήσει στο παρελθόν να γυρίσει μια ταινία, η οποία όμως απέτυχε καθώς το σενάριο ήταν για την ίδια το πιο ελεεινό, επιφανειακό πράγμα που είχε διαβάσει ποτέ, ενώ στον ρόλο του σκηνοθέτη θα βρισκόταν ένας «απίστευτος μισογύνης».

Στην ίδια συνέντευξη, η βασίλισσα της pop αναφέρθηκε στην απόφασή της να αρνηθεί έναν ρόλο στην κλασική πλέον ταινία The Matrix του 1999.

«Το πιστεύεις ότι το έκανα αυτό; Ήθελα να αυτοκτονήσω! Είναι μια από τις καλύτερες ταινίες όλων των εποχών και ένα κομμάτι του εαυτού μου μετανιώνει αυτή τη στιγμή της ζωής μου» ανέφερε στον Fallon.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured