«Σχεδόν έτοιμος» και «οπωσδήποτε διαφορετικός» ο νέος δίσκος των Big Thief

Δεν το λέμε εμείς, αλλά ο Buck Meek.

news.team
news.team

Μπορεί να έχουμε να ακούσουμε νέα δουλειά από τους Big Thief από το 2019 (οπότε και κυκλοφόρησαν το U.F.O.F. και το Two Hands) αλλά, στο μεταξύ, τα μέλη τους δεν έχουν μείνει άπραγα.

Πέρυσι ακούσαμε από τη frontwoman τους, Adrianne Lenker τα σόλο άλμπουμ-«αδερφάκια» Songs και Instrumentals, ενώ ο Buck Meek και κιθαρίστας της μπάντας κυκλοφόρησε στις αρχές της χρονιάς τον δίσκο του Two Saviors.

Ο δεύτερος, σε νέα του συνέντευξη στο Guitar, αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πως ο επόμενος δίσκος των Big Thief είναι «σχεδόν έτοιμος» και θα ακούγεται «οπωσδήποτε διαφορετικός».

Όπως διαβάζουμε, η καραντίνα υπήρξε για τη μπάντα αρκετά παραγωγική: «To lockdown ήταν μια αναγκαία ανάπαυλα. Χρειαζόμουν ένα διάλειμμα και τελικά, οι Big Thief καταλήξαμε να γράφουμε μουσική για σχεδόν έξι μήνες, που ήταν πολύ ωραίο, γιατί, κάναμε περιοδείες τόσο σκληρά που δύσκολα είχαμε την ευκαιρία να ηχογραφήσουμε τα τελευταία χρόνια».

Αναμένουμε τα αποτελέσματα...

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως ήταν αναμενόμενο, δε θα δούμε φέτος Red Hot Chili Peppers...

Και θα πιάσει σύντομα δουλειά στην πατρίδα τους, το Σιατλ.

Το "What Drives Us" θα μιλάει για τη ζωή των μουσικών σε περιοδεία και σε αυτό θα δούμε μεταξύ άλλων τους Flea, Lars

FEATURED TODAY

Η μπάντα κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό το Maze και ο Γιώργος Καρανικόλας μιλάει στον Θανάση Μήνα για τη δημιουργία του άλμπουμ.

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμα κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Αυτή την εβδομάδα γιορτάζει 1 χρόνο και 50 Παρατηρητήρια επιτυχίες, με μια εποικοδομητική συζήτηση με την Ελένη Τζαννάτου αλλά και δίνοντας το μικρόφωνο στα μέλη του ΚΨΜ.

Με αφορμή τον νέο δίσκο των Brockhampton, ο Δημήτρης Λιλής παρουσιάζει εκείνες τις rap παρέες που άλλαξαν τους όρους στο παιχνίδι.
Top