Πέθανε ο Dan Sartain

Ο μουσικός που είχε παίξει, μεταξύ άλλων, δίπλα στον Jack White και τους Hives, ήταν 39 ετών.

news.team
news.team

Πέθανε στα 39 του χρόνια ο αμερικανός μουσικός Dan Sartain

Δεν έχουν γίνει γνωστές οι λεπτομέρειες του θανάτου του, πάντως αυτός επιβεβαιώθηκε από το GoFundMe στο οποίο τρέχει έρανος για τα έξοδα της κηδείας του μουσικού. 

Στη σχετική ανακοίνωση διαβάζουμε, μεταξύ άλλων: «Ο Dan Sartain μας άφησε πολλές αναμνήσεις και μουσική αλλά δυστυχώς μας άφησε νωρίς. Όσο υπέροχη κι αν είναι η κληρονομιά που αφήνει, δεν ήμασταν προετοιμασμένοι για το μοιραίο και όμως, εδώ είμαστε». 

Ο Dan Sartain ξεκίνησε την καριέρα του στις αρχές των 00s, κινούμενος γύρω από τον garage και rockabilly ήχο. Είχε περάσει από labels όπως τα One Little Independent, Swami Records και Third Man, τη δισκογραφική, δηλαδή, του Jack White. Με τον τελευταίο, μάλιστα, είχαν παίξει και μαζί ζωντανά, ενώ ο Sartain είχε παίξει επίσης με τους Hives, τους Social Distortion και τους Hot Snakes.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως ήταν αναμενόμενο, δε θα δούμε φέτος Red Hot Chili Peppers...

Και θα πιάσει σύντομα δουλειά στην πατρίδα τους, το Σιατλ.

Το "What Drives Us" θα μιλάει για τη ζωή των μουσικών σε περιοδεία και σε αυτό θα δούμε μεταξύ άλλων τους Flea, Lars

FEATURED TODAY

Η μπάντα κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό το Maze και ο Γιώργος Καρανικόλας μιλάει στον Θανάση Μήνα για τη δημιουργία του άλμπουμ.

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμα κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Αυτή την εβδομάδα γιορτάζει 1 χρόνο και 50 Παρατηρητήρια επιτυχίες, με μια εποικοδομητική συζήτηση με την Ελένη Τζαννάτου αλλά και δίνοντας το μικρόφωνο στα μέλη του ΚΨΜ.

Με αφορμή τον νέο δίσκο των Brockhampton, ο Δημήτρης Λιλής παρουσιάζει εκείνες τις rap παρέες που άλλαξαν τους όρους στο παιχνίδι.
Top