news.team

Την περασμένη Παρασκευή (19/3) κι ύστερα από πολλές αναβολές, το έκτο άλμπουμ της Lana Del Rey, Chemtrails Over The Country Club, επιτέλους κυκλοφόρησε. 

Μπορεί να πήρε μήνες «διαπραγματεύσεων» μέχρι τελικά ο δίσκος να φτάσει στα αυτιά μας από την αρχική ανακοίνωση, όμως δε φαίνεται πως θα συμβεί το ίδιο και με την επόμενη δουλειά της Lana Del Rey, την οποία...ανακοίνωσε ήδη.

Έτσι, την 1η Ιουνίου θα ακούσουμε το Rock Candy Sweet κι αυτό γιατί η Lana Del Rey...θέλει εκδίκηση. Σε Instagram stories της (που πλέον έχουν κατέβει, μιας και έχουν περάσει 24 ώρες), αναφερόμενη σε αυτό το άρθρο του Harper's Bazaar, έγραψε: «Θέλω απλά να ευχαριστήσω για τα καλά άρθρα, όπως αυτό, που μου υπενθυμίζουν πως η καριέρα μου χτίστηκε πάνω στην πολιτισμική ιδιοποίηση και την ωραιοποίηση της ενδοοικογενειακής βίας. Θα συνεχίσω να αμφισβητώ αυτές τις σκέψεις στον επόμενο δίσκο μου, την 1η Ιουλίου που θα λέγεται Rock Candy Sweet».

Επίσης, η Del Rey έγραψε: «Όντως, θα ήταν ανώφελο κάποιος να ήταν επικριτικός με τα πάντα στον δίσκο. Αλλά ήσασταν. Και θέλω εκδίκηση». 

Αν όλα κυλήσουν ομαλά και το Rock Candy Sweet βγει στην ώρα του, θα είναι η τρίτη δουλειά της Lana Del Rey σε διάστημα ενός χρόνου -συνυπολογίζοντας τη μελοποιημένη ποιητική συλλογή της Violet Bent Backwards Over the Grass που κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες. 

Επίσης, η Del Rey είχε «υποσχεθεί» ένα ψηφιακό άλμπουμ με κλασικά αμερικανικά τραγούδια για τα περασμένα Χριστούγεννα, το οποίο όμως δεν κυκλοφόρησε. Δεν ξέρουμε αν το Rock Candy Sweet θα είναι αυτός ο δίσκος ή κάποια άλλη δουλειά.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured