Αν βαρεθήκατε το "Creep" όπως το ξέρατε, ο Thom Yorke έχει ένα νέο 9λεπτο mix του

Όπως ακούστηκε στο catwalk της νέα συλλογής για το φθινόπωρο του 2021 του σχεδιαστή Jun Takahashi.

news.team
news.team

Αποτελεί το πιο γνωστό κομμάτι των Radiohead αλλά κι αυτό που η μπάντα μισεί πλέον να παίζει.

Το "Creep" μπορεί να μην το ακούτε εδώ και χρόνια στις συναυλίες των Radiohead, πάντως ο Thom Yorke αποφάσισε να καταπιαστεί και πάλι μαζί του, επιμελούμενος ένα νέο mix της ακουστικής εκδοχής του κομματιού, για τις ανάγκες της επίδειξης μόδας της νέας συλλογής Creep Very (φθινόπωρο 2021) του ιάπωνα σχεδιαστή Jun Takahashi.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο μουσικός συνεργάζεται με τον σχεδιαστή, μιας και το 2017 για το show του Takahashi, Undercover, στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι, ο Thom Yorke μαζί με τον «συμπαίκτη» του Jonny Greenwood είχαν επιμεληθεί ένα Radiohead megamix.

Ακούτε το νέο 9λεπτο mix του "Creep" από τον Thom Yorke παρακάτω:

FEATURED TODAY

Η μπάντα κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό το Maze και ο Γιώργος Καρανικόλας μιλάει στον Θανάση Μήνα για τη δημιουργία του άλμπουμ.

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμα κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Αυτή την εβδομάδα γιορτάζει 1 χρόνο και 50 Παρατηρητήρια επιτυχίες, με μια εποικοδομητική συζήτηση με την Ελένη Τζαννάτου αλλά και δίνοντας το μικρόφωνο στα μέλη του ΚΨΜ.

Με αφορμή τον νέο δίσκο των Brockhampton, ο Δημήτρης Λιλής παρουσιάζει εκείνες τις rap παρέες που άλλαξαν τους όρους στο παιχνίδι.
Top