Ένα νέο supergroup βλέπει το φως της ημέρας, με ενδιαφέρουσα σύσταση. Οι Beachy Head όπως λέγεται το νέο αυτό γκρουπ αποτελείται από μέλη των Slowdive, Flaming Lips, Soft Cavalry και Casket Girls.

Πιο συγκεκριμένα, οι Beachy Head αποτελούνται από τον Christian Savill (Slowdive), τον  Ryan Graveface (Casket Girls), τον ντράμερ των Flaming Lips, Matt Duckworth, τη Rachel Goswell και frontwoman των Slowdive, αλλά και τον σύζυγό της, Steve Clarke, με τον οποίον αποτελούν (και) τους Soft Cavalry.

Οι Beachy Head, που πήραν το όνομά τους από ένα από τα πιο δημοφιλή παραθαλάσσια τοπόσημα στο Σάσεξ της Αγγλίας, θα κυκλοφορήσουν το ομώνυμο ντεμπούτο τους στις 30 Απριλίου στην Graveface Records του Ryan Graveface.

Ο Christial Savill ήδη άρχισε να γράφει και να ηχογραφεί ντέμο για το πρότζεκτ πίσω στο 2019 και μοιραζόταν μετά το αρχικό αυτό υλικό με τον Ryan Graveface και τον Steve Clarke. Οι βασικές ηχογραφήσεις έγιναν από τον Graveface και τον Savill στη Σαβάνα της Τζόρτζια δύο εβδομάδες πριν ξεσπάσει η πανδημία. 

Στη συνέχεια, ο Matt Duckworth προσέθεσε τα μέρη του, ο Clarke δούλεψε την ενορχήστρωση κατά τη διάρκεια του lockdown και η τελευταία πινελιά μπήκε με την προσθήκη των φωνητικών της Rachel Goswell σε κάποια από τα κομμάτια.

Οι Beachy Head μας δίνουν μια πρώτη γεύση από το πρότζεκτ τους με το single "Destroy Us".

Το ακούτε παρακάτω:

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured