Υπομονή μέχρι το 2022 για το Coachella

Μετά και από τέταρτη αναβολή του, το μεγάλο καλιφορνέζικο φεστιβάλ ανανεώνει το ραντεβού του για του χρόνου.

news.team
news.team

Άλλη μια αναμενόμενη φεστιβαλική αναβολή (μετά το Glastonbury και το Primavera) ανακοινώθηκε, αυτή τη φορά στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και το Coachella.

Το μεγάλο φεστιβάλ δεν προβλέπεται να διεξαχθεί πριν το 2022. Μάλιστα, αυτή είναι η τέταρτη αναβολή του Coachella. Ενώ αρχικά θα γινόταν τον Απρίλιο του 2020, μεταφέρθηκε πρώτα για τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς, στη συνέχεια ακυρώθηκε τελείως για το 2020, με τη διοργάνωση να αφήνει ανοιχτή την πιθανότητα το φεστιβάλ να διεξαχθεί σε μια μικρότερη εκδοχή του την άνοιξη του 2021.

Τελικά, ούτε αυτό θα συμβεί, με το βλέμμα να στρέφεται πλέον στο 2022, σύμφωνα με το Variety. Στο σχετικό ρεπορτάζ διαβάζουμε πως το φεστιβάλ θα διεξαχθεί τελικά του χρόνου τον Απρίλιο. Ενώ άλλα φεστιβάλ, μικρότερης εμβέλειας βάζουν ήδη μπρος πλάνα για αυτό το φθινόπωρο, η διεξαγωγή μιας διοργάνωσης του βεληνεκούς του Coachella θα ήταν πολύ επίφοβη με τις παρούσες πανδημικές συνθήκες.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως ήταν αναμενόμενο, δε θα δούμε φέτος Red Hot Chili Peppers...

Και θα πιάσει σύντομα δουλειά στην πατρίδα τους, το Σιατλ.

Το "What Drives Us" θα μιλάει για τη ζωή των μουσικών σε περιοδεία και σε αυτό θα δούμε μεταξύ άλλων τους Flea, Lars

FEATURED TODAY

Η μπάντα κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό το Maze και ο Γιώργος Καρανικόλας μιλάει στον Θανάση Μήνα για τη δημιουργία του άλμπουμ.

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμα κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Αυτή την εβδομάδα γιορτάζει 1 χρόνο και 50 Παρατηρητήρια επιτυχίες, με μια εποικοδομητική συζήτηση με την Ελένη Τζαννάτου αλλά και δίνοντας το μικρόφωνο στα μέλη του ΚΨΜ.

Με αφορμή τον νέο δίσκο των Brockhampton, ο Δημήτρης Λιλής παρουσιάζει εκείνες τις rap παρέες που άλλαξαν τους όρους στο παιχνίδι.
Top