Πέθανε ο Matt “Money” Miller των Titus Andronicus

Ο ιδρυτικός κιμπορντίστας της μπάντας ήταν 34 ετών. 

news.team
news.team

Πέθανε στα 34 του χρόνια ο Matt “Money” Miller, ιδρυτικός κιμπορντίστας των Titus Andronicus.

Την ανακοίνωση του θανάτου του μουσικού έκανε ο frontman της μπάντας, Patrick Stickles στο Twitter: «Με λύπη σας ανακοινώνω τον ξαφνικό και πρόωρο θάνατο του Matt “Money” Miller, "μοντέλου" του εξωφύλλου του A Productive Cough, βασικού τραγουδιστή του "Home Alone (On Halloween)", αγαπημένου μου ξαδέρφου και του καλύτερου φίλου που είχα ποτέ».

Ο Matt “Money” Miller μπορεί να μην ήταν επίσημο μέλος στις περιοδείες των Titus Andronicus, έπαιξε όμως στους δίσκους The Monitor  (2010),The Most Lamentable Tragedy (2015) και στο ep του 2018 Home Alone on Halloween.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως ήταν αναμενόμενο, δε θα δούμε φέτος Red Hot Chili Peppers...

Και θα πιάσει σύντομα δουλειά στην πατρίδα τους, το Σιατλ.

Το "What Drives Us" θα μιλάει για τη ζωή των μουσικών σε περιοδεία και σε αυτό θα δούμε μεταξύ άλλων τους Flea, Lars

FEATURED TODAY

Η μπάντα κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό το Maze και ο Γιώργος Καρανικόλας μιλάει στον Θανάση Μήνα για τη δημιουργία του άλμπουμ.

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμα κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Αυτή την εβδομάδα γιορτάζει 1 χρόνο και 50 Παρατηρητήρια επιτυχίες, με μια εποικοδομητική συζήτηση με την Ελένη Τζαννάτου αλλά και δίνοντας το μικρόφωνο στα μέλη του ΚΨΜ.

Με αφορμή τον νέο δίσκο των Brockhampton, ο Δημήτρης Λιλής παρουσιάζει εκείνες τις rap παρέες που άλλαξαν τους όρους στο παιχνίδι.
Top