news.team

Με μια μακροσκελή επιστολή της στο Instagram με τίτλο "Groomed by the Groom", η ηθοποιός Alexa Nikolas κατηγόρησε για αποπλάνηση και σεξουαλική κακοποίηση τον πρώην σύζυγό της Michael Milosh, τον άνθρωπο δηλαδή πίσω από το μουσικό πρότζεκτ των Rhye.

Όπως μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά και εδώ, η Nikolas, μεταξύ άλλων, υποστήριξε πως οι δυο τους είχαν εξ αποστάσεως, ερωτικής φύσεως επικοινωνία όταν αυτή ήταν ακόμη ανήλικη, ενώ, στα 18 της, ο Milosh την πίεσε να κάνει σεξ ενώ είχε περίοδο.

Ο μουσικός με νέα του δήλωση, αρνείται τις κατηγορίες της πρώην συζύγου του. Μεταξύ άλλων, δήλωσε: «Όσο μπορώ να θυμηθώ, ήμουν πάντα πολύ υποστηρικτικός με τις γυναίκες. Γι' αυτό οι ψευδείς ισχυρισμοί από την πρώην σύζυγό μου είναι επίπονοι και σοκαριστικοί για μένα... Όπως όλοι οι γάμοι κι ο δικός μας είχε τις δυσκολίες του και προσπαθήσαμε να ανταπεξέλθουμε σε αυτές μαζί όσο καλύτερα μπορούσαμε».

Για όσα έγραψε η Alexa Nikolas στην ανοιχτή επιστολή της, ο Michael Milosh έχει να πει πως πρόκειται για «σοβαρές και ευαπόδεικτες ψευδείς κατηγορίες» αλλά και «άτοπους και εξωφρενικούς ισχυρισμούς» για το πρόσωπό του. Στη δική του εκδοχή της ιστορίας, ο μουσικός περιγράφει την επίσκεψη της ηθοποιού στο Βερολίνο στα 18α γενέθλιά της ως αυτή στην οποία ερωτεύτηκαν και ότι, οι δυο τους μετακόμισαν στο Λος Άντζελες, μιας και εκεί ήταν η επαγγελματική βάση της Alexa Nikolas. Στη δική της εκδοχή, η ηθοποιός οδηγείται στο συμπέρασμα ότι ίσως ο Milosh της παντρεύτηκε ώστε να λάβει βίζα για τις ΗΠΑ.

Ο Milosh, τέλος, έκλεισε τη δήλωσή του λέγοντας: «Γίνομαι στόχος τρομερών και κακόβουλων ψεμάτων. Επαναλαμβάνω πως αυτές οι κατηγορίες είναι ξεδιάντροπα ψευδείς και οι παραποιημένες ιστορίες αποδεδειγμένα αναληθείς. Είμαι απόλυτα προετοιμασμένος να συνεργαστώ με οποιαδήποτε ανεξάρτητη έρευνα πάνω σε αυτούς τους ψευδείς ισχυρισμούς και ανυπομονώ να ξεκαθαριστούν όλες οι ξεδιάντροπες δηλώσεις».

 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured