Η Demi Lovato έπεσε θύμα βιασμού όταν ήταν μόλις 15 ετών και δούλευε στο Disney Channel, όπως αποκαλύπτει στη σειρά ντοκιμαντέρ στο YouTube, Demi Lovato: Dancing with the Devil, που έκανε πρεμιέρα την Τρίτη 16/3 στο SXSW.

Η τραγουδίστρια δεν αποκάλυψε ποιος ήταν ο βιαστής της, αλλά είπε πως ήταν κάποιος που γνώριζε «και έπρεπε να βλέπει συνεχώς».

Η Lovato έχει αναφερθεί συχνά σε συνεντεύξεις της στο παρελθόν για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε και οδήγησαν στις διατροφικές της διαταραχές αλλά και στο να σπάσει έξι χρόνια νηφαλιότητας και να οδηγηθεί στη σχεδόν θανατηφόρα υπερβολική δόση το 2018.

Η 28χρονη τραγουδίστρια είπε ότι ο προμηθευτής ναρκωτικών της την παράτησε νομίζοντας ότι «είναι νεκρή» αφού τη βίασε μετά την υπερβολική δόση. Τον ξαναείδε μετά από μία απόπειρα αποτοξίνωσης, οπότε και ξαναβρέθηκε στο νοσοκομείο.

Αυτό, βέβαια, όπως παραδέχεται η Lovato δεν ήταν παρά μια υπενθύμιση του τραύματος που είχε ξαναβιώσει, όταν ήταν ανήλικη. «Έχασα την παρθενιά μου από βιασμό. Κάλεσα αυτό το άτομο ένα μήνα αργότερα και προσπάθησα αυτή τη φορά να τον αντιμετωπίσω σωστά έχοντας τον έλεγχο. Το μόνο που έκανε ήταν να με κάνει να νιώθω χειρότερα», λέει η τραγουδίστρια.

Η τραγουδίστρια δεν αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες για τον βιαστή ή το ίδιο το συμβάν, παρά μόνο ότι ήταν «μέρος αυτού του κόσμου της Disney δήλωνε δημόσια ότι περίμενε το σεξ μετά τον γάμο». Η Lovato αναφέρεται εδώ στα «δαχτυλίδια παρθενιάς» που φορούσαν πολλοί έφηβοι σταρς τότε στη Disney.

Για την εμπειρία λέει επιπλέον: «Κάναμε διάφορα ερωτικά, αλλά είπα “Αυτό δεν θα πάει παραπέρα, είμαι παρθένα και δε θέλω να χάσω την παρθενιά μου με αυτόν τον τρόπο”. Αλλά αυτό δεν τον απασχολούσε καθόλου. Το έκανε ούτως ή αλλιώς. Και το έκρυψα μέσα μου και έλεγα στον εαυτό μου ότι ήταν δικό μου λάθος γιατί συνέχισα και πήγα στο δωμάτιο μαζί του».

Η Lovato, μάλιστα, αποκάλυψε πως είχε μιλήσει για το περιστατικό βιασμού (χωρίς πάλι να αποκαλύψει το πρόσωπο στο οποίο μίλησε), αλλά δεν υπήρξε κάποιο αποτέλεσμα: «Ξέρετε κάτι; Θα το πω: στη δική μου #MeToo ιστορία, εγώ αποκάλυψα σε κάποιον αυτό που είχε γίνει και ποτέ κανείς δεν βρήκε τον μπελά του. Δεν έδιωξαν κανένα ποτέ από την ταινία».

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured