Demi Lovato: «Έχασα την παρθενιά μου από βιασμό»

Η τραγουδίστρια ήταν μόλις 15 ετών όταν έπεσε θύμα βιασμού από κάποιον που γνώριζε «και έπρεπε να βλέπει συνεχώς», όπως αποκαλύπτει.

news.team
news.team

Η Demi Lovato έπεσε θύμα βιασμού όταν ήταν μόλις 15 ετών και δούλευε στο Disney Channel, όπως αποκαλύπτει στη σειρά ντοκιμαντέρ στο YouTube, Demi Lovato: Dancing with the Devil, που έκανε πρεμιέρα την Τρίτη 16/3 στο SXSW.

Η τραγουδίστρια δεν αποκάλυψε ποιος ήταν ο βιαστής της, αλλά είπε πως ήταν κάποιος που γνώριζε «και έπρεπε να βλέπει συνεχώς».

Η Lovato έχει αναφερθεί συχνά σε συνεντεύξεις της στο παρελθόν για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε και οδήγησαν στις διατροφικές της διαταραχές αλλά και στο να σπάσει έξι χρόνια νηφαλιότητας και να οδηγηθεί στη σχεδόν θανατηφόρα υπερβολική δόση το 2018.

Η 28χρονη τραγουδίστρια είπε ότι ο προμηθευτής ναρκωτικών της την παράτησε νομίζοντας ότι «είναι νεκρή» αφού τη βίασε μετά την υπερβολική δόση. Τον ξαναείδε μετά από μία απόπειρα αποτοξίνωσης, οπότε και ξαναβρέθηκε στο νοσοκομείο.

Αυτό, βέβαια, όπως παραδέχεται η Lovato δεν ήταν παρά μια υπενθύμιση του τραύματος που είχε ξαναβιώσει, όταν ήταν ανήλικη. «Έχασα την παρθενιά μου από βιασμό. Κάλεσα αυτό το άτομο ένα μήνα αργότερα και προσπάθησα αυτή τη φορά να τον αντιμετωπίσω σωστά έχοντας τον έλεγχο. Το μόνο που έκανε ήταν να με κάνει να νιώθω χειρότερα», λέει η τραγουδίστρια.

Η τραγουδίστρια δεν αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες για τον βιαστή ή το ίδιο το συμβάν, παρά μόνο ότι ήταν «μέρος αυτού του κόσμου της Disney δήλωνε δημόσια ότι περίμενε το σεξ μετά τον γάμο». Η Lovato αναφέρεται εδώ στα «δαχτυλίδια παρθενιάς» που φορούσαν πολλοί έφηβοι σταρς τότε στη Disney.

Για την εμπειρία λέει επιπλέον: «Κάναμε διάφορα ερωτικά, αλλά είπα “Αυτό δεν θα πάει παραπέρα, είμαι παρθένα και δε θέλω να χάσω την παρθενιά μου με αυτόν τον τρόπο”. Αλλά αυτό δεν τον απασχολούσε καθόλου. Το έκανε ούτως ή αλλιώς. Και το έκρυψα μέσα μου και έλεγα στον εαυτό μου ότι ήταν δικό μου λάθος γιατί συνέχισα και πήγα στο δωμάτιο μαζί του».

Η Lovato, μάλιστα, αποκάλυψε πως είχε μιλήσει για το περιστατικό βιασμού (χωρίς πάλι να αποκαλύψει το πρόσωπο στο οποίο μίλησε), αλλά δεν υπήρξε κάποιο αποτέλεσμα: «Ξέρετε κάτι; Θα το πω: στη δική μου #MeToo ιστορία, εγώ αποκάλυψα σε κάποιον αυτό που είχε γίνει και ποτέ κανείς δεν βρήκε τον μπελά του. Δεν έδιωξαν κανένα ποτέ από την ταινία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως ήταν αναμενόμενο, δε θα δούμε φέτος Red Hot Chili Peppers...

Και θα πιάσει σύντομα δουλειά στην πατρίδα τους, το Σιατλ.

Το "What Drives Us" θα μιλάει για τη ζωή των μουσικών σε περιοδεία και σε αυτό θα δούμε μεταξύ άλλων τους Flea, Lars

FEATURED TODAY

Η μπάντα κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό το Maze και ο Γιώργος Καρανικόλας μιλάει στον Θανάση Μήνα για τη δημιουργία του άλμπουμ.

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμα κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Αυτή την εβδομάδα γιορτάζει 1 χρόνο και 50 Παρατηρητήρια επιτυχίες, με μια εποικοδομητική συζήτηση με την Ελένη Τζαννάτου αλλά και δίνοντας το μικρόφωνο στα μέλη του ΚΨΜ.

Με αφορμή τον νέο δίσκο των Brockhampton, ο Δημήτρης Λιλής παρουσιάζει εκείνες τις rap παρέες που άλλαξαν τους όρους στο παιχνίδι.
Top