news.team

 

Το κείμενο περιέχει σεξουαλικές περιγραφές που ίσως είναι σκληρές για κάποιους αναγνώστες.
 

Για σεξουαλική κακοποίηση κατηγορείται ο Michael Milosh, ο άνθρωπος δηλαδή πίσω από το πρότζεκτ των Rhye, από την πρώην σύζυγό του, Alexa Nikolas, η οποία, έγραψε μια ανοιχτή επιστολή που δημοσίευσε στο Instagram με τίτλο «Αποπλανημένη από τον Γαμπρό» ("Groomed by the Groom", μιας και η λέξη έχει διττή σημασία στα αγγλικά).

Σε συνέντευξη που είχε δώσει το 2018 στο Verse, η Nikolas είχε πει πως γνωρίστηκε με τον μουσικό το 2008, όταν εκείνη ήταν ακόμη 16 ετών. Εκείνη του έστειλε μήνυμα στο MySpace και αυτός απάντησε αμέσως, ζητώντας τον αριθμό της και καλώντας τη στο τηλέφωνο. Οι δυο τους κράτησαν επαφή αλλά η Nikolas απέφευγε το να βρεθούν ιδιωτικά πριν εκείνη κλείσει τα 18. Ο Milosh υποστηρίζει πως είχαν επαφή αφού η Nikolas έκλεισε τα 18 και όπως διαβάζουμε στην ανοιχτή επιστολή, ο ίδιος και οι εκπρόσωποί του προσπάθησαν να «κατεβάσουν» τη συγκεκριμένη συνέντευξη.

Όπως υποστηρίζει η Alexa Nikolas, οι δυο τους κράτησαν εξ αποστάσεως επαφή μέχρι εκείνη να κλείσει τα 18 και στις συζητήσεις τους μιλούσαν για μουσική, φωτογραφία, με τον Michael Milosh να εξέφραζε την επιθυμία να την κινηματογραφήσει, ενώ οι κουβέντες τους ήταν συχνά σεξουαλικού περιεχομένου, με τη Nikolas να θυμάται συχνά πως έβγαζε τα ρούχα της στην κάμερα του Skype, ύστερα από αίτημα του Milosh.

Όταν η Nikolas έκλεισε τα 18, ο Milosh την κάλεσε να ταξιδέψει στο Βερολίνο όπου αυτός βρισκόταν. Εκείνη την περίοδο ο Milosh, που ήταν 35 ετών, είχε κοπέλα και ζήτησε από τη 18χρονη να του στείλει χρήματα για να νοικιάσουν ένα διαμέρισμα για κάποιες μέρες -όπως γράφει στην επιστολή η ηθοποιός, κατέληξε στο συμπέρασμα πως εκείνος της ζήτησε περισσότερα χρήματα για να μείνει κι άλλο καιρό εκεί με την κοπέλα του.

Τότε ήταν που οι δυο τους είχαν την πρώτη τους σεξουαλική επαφή, όπως αφηγείται η Alexa Nikolas. «Έκανα ένα ντουζ και είχα περίοδο, κάτι που με έκανε να νιώθω καλά γιατί δεν ήθελα να κοιμηθώ μαζί του αμέσως. Ήθελα να το αναβάλω για να γνωριστούμε καλύτερα», λέει η ηθοποιός. 

Παρ' όλα αυτά, ο μουσικός της ζήτησε να βγάλει τα ρούχα της. Εκείνη του εξήγησε πως δεν ήθελε γιατί είχε περίοδο, αλλά εκείνος απάντησε πως δεν τον πειράζει να κάνει σεξ με μια κοπέλα με περίοδο και πως του αρέσει η γεύση του αίματος. 

Όπως γράφει η Nikolas, ένιωθε πολύ άβολα, αλλά δεν ήθελε να χαλάσει την πρώτη τους σεξουαλική περιγραφή. Θυμάται πως εκείνος της έλεγε να χαλαρώσει. «Άρχισε να πιέζει τον αντίχειρά του στον κώλο μου. Του είπα όχι και πως δε νιώθω καλά και μου είπε να χαλαρώσω και να τον εμπιστευθώ. Θυμάμαι να τρέχει ένα δάκρυ όπως με κοιτούσε», διαβάζουμε. 

Η ηθοποιός γράφει ακόμα πως το κομμάτι των Rhye "Major Minor Love" γράφτηκε γι' αυτήν και οι στίχοι έχουν κρυφή σημασία, αναφορικά με το ότι εκείνη ήταν ανήλικη όταν γνωρίστηκαν και με πρωκτικές σεξουαλικές επαφές στις οποίες την εξανάγκαζε ο μουσικός.

Η Alexa Nikolas γράφει ακόμα πως υποπτεύεται πως ο Michael Milosh της έκανε πρόταση γάμου όταν εκείνη ήταν 19 για να πάρει visa. Υποστηρίζει ακόμα πως χρησιμοποιούσε ήχους από γυναίκες κατά τη διάρκεια του σεξ στη μουσική των Rhye -μάλιστα, λέει πως στο κομμάτι "Instrumental" χρησιμοποίησε ηχητικό απόσπασμα από σεξουαλική του επαφή με δύο Ιαπωνέζες, που όπως λέει η Nikolas, αμφιβάλλει αν έγινε με συναίνεση, μιας και εκείνες δε μιλούσαν αγγλικά και δεν ήταν νηφάλιες. Επιπλέον, η ηθοποιός λέει πως ο μουσικός της είχε πει πως είχε κακοποιήσει σεξουαλικά μια Τζαμαϊκανή όταν εκείνος ήταν γύρω στα 20 του.

https://www.instagram.com/p/CMYgRkWljsP/

https://www.instagram.com/p/CMYgOZmF6y_/

https://www.instagram.com/p/CMYgMISlMZp/

https://www.instagram.com/p/CMYgJWcFTH2/

https://www.instagram.com/p/CMYgHLfFOjc/

 

 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured