Αν δε μάθατε τους Squid με το "Narrator", σας δίνουν άλλη μια ευκαιρία με το "Paddling"

Ακούστε το δεύτερο single από το επερχόμενο ντεμπούτο των πολλά υποσχόμενων Βρετανών.

news.team
news.team

Έρχονται από το Μπράιτον της Αγγλίας, παίζουν post punk (όπως πολλοί συμπατριώτες τους επιτυχημένα τα τελευταία χρόνια), κυκλοφόρησαν το 2019 το ep τους Town Centre στην Speedy Wunderground και τώρα ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν το ολοκληρωμένο ντεμπούτο τους στη Warp.

Ο λόγος για τους Squid από τους οποίους αναμένουμε τον δίσκο Bright Green Field στις 7 Μαΐου, με τα πρώτα δείγματα να είναι ενθαρρυντικά.

Πριν λίγο καιρό ακούσαμε το single "Narrator", ενώ τώρα η μπάντα κυκλοφορεί το κομμάτι "Paddling".

Στο δελτίο τύπου διαβάζουμε για το "Paddling" πως «είναι ένα τραγούδι για τον διαχωρισμό ανάμεσα στις απλές απολαύσεις και τον παρηκμασμένο καταναλωτισμό».

Το ακούτε παρακάτω:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως ήταν αναμενόμενο, δε θα δούμε φέτος Red Hot Chili Peppers...

Και θα πιάσει σύντομα δουλειά στην πατρίδα τους, το Σιατλ.

Το "What Drives Us" θα μιλάει για τη ζωή των μουσικών σε περιοδεία και σε αυτό θα δούμε μεταξύ άλλων τους Flea, Lars

FEATURED TODAY

Η μπάντα κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό το Maze και ο Γιώργος Καρανικόλας μιλάει στον Θανάση Μήνα για τη δημιουργία του άλμπουμ.

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμα κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Αυτή την εβδομάδα γιορτάζει 1 χρόνο και 50 Παρατηρητήρια επιτυχίες, με μια εποικοδομητική συζήτηση με την Ελένη Τζαννάτου αλλά και δίνοντας το μικρόφωνο στα μέλη του ΚΨΜ.

Με αφορμή τον νέο δίσκο των Brockhampton, ο Δημήτρης Λιλής παρουσιάζει εκείνες τις rap παρέες που άλλαξαν τους όρους στο παιχνίδι.
Top