Νέο κομμάτι από τον Madlib με τον Four Tet

Ακούστε το "Hopprock".

news.team
news.team

Μπορεί τις τελευταίες μέρες το όνομα του Madlib να έρχεται συχνά στην κουβέντα λόγω του θανάτου του MF Doom και της αναφοράς της από κοινού δουλειάς τους ως Madvillain, πάντως, ο παραγωγός τώρα έχει βάλει μπρος μια άλλη συνεργασία.

Όπως είχε ανακοινωθεί τον προηγούμενο μήνα, ο Madlib, λοιπόν, θα κυκλοφορήσει μια συνεργατική δουλειά με τον Four Tet με τίτλο Sound Ancestors, που αναμένεται μέσα στο μήνα.

Μετά το πρώτο single "Road of the Lonely Ones" τώρα κυκλοφορεί ένα ακόμα single, το "Hopprock". Αν και στα credits του νέου κομματιού βρίσκουμε τον Four Tet ως συνθέτη, κυκλοφόρησε μόνο με το όνομα του Madlib, πράγμα που μπορεί να σημαίνει πως και ο δίσκος πιθανότατα θα βγει μόνο με το όνομα του Madlib.

Ακούτε το "Hopprock" παρακάτω:

FEATURED TODAY

Νομίζω ότι ήρθε η ώρα, όλοι εμείς που αγαπήσαμε (και) την ποπ μουσική/κουλτούρα των 80s να ευχαριστήσουμε το ΠΑΣΟΚ. Κάποια επόμενη γενιά, το ίδιο θα έκανε με τον Sean Parker του Napster (και έναν από τους πρώτους χρηματοδότες του Spotify).

Κατευνάζουν τον ηδονισμό για να ξορκίσουν τον θάνατο, σε έναν καθοριστικό δίσκο, πίσω από το φερμουάρ του οποίου θα τους ακούμε πάντα στην πιο άμεση, ειλικρινή και (ενίοτε) ωμή πτυχή τους...

Το χρονικό της φιλίας των δύο ανδρών, λίγο πριν την προβολή του Gonzo: The Life and Work of Dr. Hunter S. Thompson στο Backstage Film Festival (Σάββατο 24/4). Μάθετε ακόμα πως θα διεκδικήσετε μία από τις 50 κόπιες από το Μεθυσμένο Ημερολόγιο του Hunter S. Thompson που κληρώνουμε σε συνεργασία με τις εκδόσεις Οξύ.

Top