Νέο κομμάτι από τον Kanye West, αφιερωμένο στη μητέρα του

Ακούστε το "Donda".

news.team
news.team

Μπορεί τελευταία ο Kanye West να απασχολεί κυρίως με την ανακοίνωσή του ότι θα θέσει υποψηφιότητα για Πρόεδρος των ΗΠΑ, αλλά στο μεταξύ, κυκλοφορεί και νέα κομμάτια (ή μήπως γι' αυτό γίνονται όλα αυτά;).

Έτσι, ο Kanye κυκλοφόρησε το κομμάτι "Donda" που είναι αφιερωμένο στην μητέρα του, Donda West στην ημερομηνία των γενεθλίων της. Η μητέρα του Kanye West έφυγε από τη ζωή στις 10 Νοεμβρίου του 2017. Στο κομμάτι μπορείτε να ακούσετε την ίδια την Donda West να απαγγέλλει τους στίχους από το κομμάτι "Sound Of Da Police" του KRS-One.

Στο μεταξύ, πρόσφατα ακούσαμε και το νέο κομμάτι "Wash Us In The Blood" με συμμετοχή του Travis Scott που αποτελεί και την πρώτη γεύση από τον επερχόμενο δίσκο του Kanye West, God's Country.

Για την ώρα, ακούτε το "Donda" παρακάτω:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Αλέξανδρος Βούλγαρης ανακοίνωσε πως σύντομα θα κυκλοφορήσει δίσκο με παιδικά τραγούδια «όπως θα ήθελε αυτός να

Ο πρώτος δίσκος της Popi Sem ως SØMMERDUST μόλις κυκλοφόρησε ψηφιακά. Μαζί και το βίντεο για το κομμάτι ...

Ακούστε το νέο κομμάτι της ράπερ.

FEATURED TODAY

8 γυναίκες που υπηρετούν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο τη μουσική βιομηχανία, αφηγούνται στην Τάνια Σκραπαλιώρη και την Ελένη Τζαννάτου τις δικές τους

Στο νέο του Diggin', o Ζώης Χαλκιόπουλος χάνεται στον κατάλογο της Jazzaggression και κολλάει με το Mona Lisa του Christian Reim Sextet.

Αεικίνητος μουσικά Γάλλος, αφεντικό της Ed Banger από την οποία ακούσαμε τους Justice, μάνατζερ των Daft Punk για 12 χρόνια. Τώρα που οι τελευταίοι ...

Top