Έρχεται η πρώτη ποιητική συλλογή της Lana Del Rey

Ξέρουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Violet Bent Backwards Over the Grass.

news.team
news.team

Γνωρίζαμε πως η Lana Del Rey θα κυκλοφορήσει τον επερχόμενο δίσκο της, Chemtrails over the Country Club στις 5 Σεπτεμβρίου αλλά μας είχε προετοιμάσει και για το ποιητικό της project.

Έτσι, το βιβλίο της Violet Bent Backwards Over the Grass βρίσκεται προ των πυλών και πρόκειται για την πρώτη ποιητική συλλογή της Lana Del Rey. Όπως λέει η ίδια, «To Violet Bent Backwards Over the Grass είναι ο τίτλος του βιβλίου μου με τα ποιήματα, αλλά ταυτόχρονα και το πρώτο ποίημα που έγραψα. Είναι αυθεντικές καταθέσεις ψυχής και είμαι πολύ υπερήφανη για αυτά».

Tο βιβλίο θα περιλαμβάνει περισσότερο από 30 ποιήματα, ανάμεσα τους τα ‘Never to Heaven, ‘The Land of 1,000 Fires, ‘Past the Bushes Cypress Thriving, ‘LA Who Am I to Love You?’, ‘Tessa DiPietro, ‘Happy, ‘Paradise is Very Fragile, ‘Bare Feet on Linoleum κ.ά. Επίσης, παράλληλα με τη κυκλοφορία του βιβλίου αυτή, θα υπάρξει και μια άλλη εκδοχή όπου περιλαμβάνει χειρόγραφες σελίδες της Lana Del Rey καθώς και φωτογραφίες της. Η hardcover edition θα είναι διαθέσιμη στις 29 Σεπτεμβρίου.  

Μαζί με το βιβλίο, η τραγουδίστρια θα κυκλοφορήσει και το audiobook του. Στο audiobook συναντάται η Lana Del Rey να ηχογραφεί 14 επιλεγμένα ποιήματα από το ‘Violet Bent Backwards Over the Grass ‘ εν συνοδεία μουσικής από τον συνεργάτη της και πολυβραβευμένο μουσικό Jack AntonoffΤο ηχοβιβλίο αυτό θα κυκλοφορήσει στις 28 Ιουλίου ψηφιακά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Να και κάτι που δε θα ήθελε να αγοράσει ο David Crosby...

Το άλμπουμ ηχογραφήθηκε το 2010 και έχουμε ήδη το πρώτο δείγμα με το ομώνυμο single.

Ακούστε το "Limit" των Nicolás Jaar και  Dave Harrington.

FEATURED TODAY

Με αφορμή τον νέο δίσκο των Brockhampton, ο Δημήτρης Λιλής παρουσιάζει εκείνες τις rap παρέες που άλλαξαν τους όρους στο παιχνίδι.

Άλλωστε, με τον Jim Thompson, τα πράγματα δεν είναι ποτέ όπως φαίνονται. Θα το διαπιστώσετε και με το βιβλίο του που κυκλοφόρησε πρόσφατα στα ελληνικά από τις εκδόσεις Οξύ και στο οποίο θα βασίζεται η επόμενη ταινία του Γιώργου Λάνθιμου.

Ο Δημήτρης Λιλής διαλέγει 7 διεθνή και 3 εγχώρια ονόματα που δίνουν ελπίδα για το μέλλον της rap.
Top