Το Bandcamp θα διαθέσει το 100% των εσόδων ενός 24ωρου υπέρ της φυλετικής δικαιοσύνης

Στις 17 Ιουνίου.

news.team
news.team

Η μουσική πλατφόρμα του Bandcamp πρόκειται να διαθέσει το 100% των εσόδων της για ένα 24ωρο (την 17η Ιουνίου) υπέρ «της φυλετικής δικαιοσύνης, της ισότητας και της αλλαγής», με τα χρήματα να πηγαίνουν στον οργανισμό NAACP Legal Defense.

Φυσικά το Bandcamp οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση μετά τη δολοφονία του George Floyd και τις διαδηλώσεις στις οποίες έχει οδηγήσει εντός και εκτός ΗΠΑ. Επίσης, η δράση αυτή θα γίνει στην επέτειο της απελευθέρωσης των Αφροαμερικανών του 1865.

Ο συνιδρυτής της πλατφόρμας, Ethan Diamond, έγραψε σχετικά: «Οι πρόσφατες δολοφονίες των George Floyd, Tony McDade, Sean Reed, Breonna Taylor, Ahmaud Arbery και η συνεχόμενη βία κατά των έγχρωμων ανθρώπων με την έγκριση της κυβέρνησης στις ΗΠΑ και τον κόσμο είναι τραγωδία. Είμαστε στο πλευρό όσων ζητούν δικαιοσύνη, ισότητα και αλλαγή αλλά και των έγχρωμων ανθρώπων που ζουν καθημερινά με τον ρατσισμό, μεταξύ των οποίων και πολύ αγαπημένοι μας υπάλληλοι, καλλιτέχνες και φανς στην κοινότητα του Bandcamp».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένας πλήρης οδηγός για όλα όσα θα δείτε και θα ακούσετε το σαββατοκύριακο στο Backstage Film Festival

Ακούστε την κουβέντα της σκηνοθέτιδας με τον Δημήτρη Λιλή και μαζί μια playlist με τα αγαπημένα της Nick Cave ...

Στο I Slept With Joey Ramone που ετοιμάζεται για το Netfllix.

FEATURED TODAY

Η δισκογραφία του Nick Cave, μέσα από κείμενα που δημοσιεύτηκαν στο Avopolis, μαζί με κάποιες σκέψεις που φέρνουν αυτά τα ταξίδια...

Με την ευκαιρία της δωρεάν προβολής του Straight To You (1994), ανατρέχουμε στο σχετικό αφιέρωμα του SONIK.

Η Ζώης Χαλκιόπουλος ξεσκονίζει τα συνθεσάιζερ "made in Greece", μαζί με μια Spotify λίστα που συνεχώς θα μεγαλώνει.

Top