Οι Roots ξανά σε κίνηση

Ακούστε το ολοκαίνουριο "Feel It (You Got It)"

news.team
news.team
φωτογραφία: Dominik Bindl

Είναι στα πράγματα από το 1987 οι Roots και χαίρουν τεράστιου σεβασμού για τη ματιά τους στο χιπ χοπ απ' όσους έχουν ζωντανή και όχι επιφανειακή σχέση με το είδος, όπως βέβαια και για τους στίχους τους.

Πάντα με τον Black Thought (Tariq Trotter) και τον Questlove (Ahmir Thompson) ως δύναμη πυρός, το δίδυμο από τη Φιλαδέλφεια έχει αφήσει κάμποσους δίσκους αναφοράς, έχει όμως να φανεί κοντά 5 χρόνια, από το άλμπουμ του 2014 ...And Then You Shoot Your Cousin (Η.Π.Α. #11, Αυστραλία #34, Γαλλία #127, Καναδάς #11, Γερμανία #79).

Τη σιωπή αυτή σπάει τώρα ένα ολοκαίνουριο τραγούδι με τίτλο "Feel It (You Got It)", το οποίο ερμηνεύει η Αμερικανίδα ράπερ Tish Hyman: μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Για την ώρα παραμένει αδιευκρίνιστο, πάντως, αν το "Feel It (You Got It)" αποτελεί πρώτη «γεύση» από τον επερχόμενο δίσκο των Roots End Game, που κατά πώς φαίνεται θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2020.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακούστε και δείτε το "Woman" που μας κάνει να περιμένουμε τον νέο δίσκο της βρετανής ράπερ λίγο περισσότερο.

Ακούστε το "Higher Power" που ακούστηκε πρώτη φορά επίσημα μέσω διαστημικής αποστολής, με χορευτές-ολογράμματα να ...

FEATURED TODAY

Κάθε μήνα το Avopolis θα συγκεντρώνει τους δίσκους που έμειναν λίγο παραπάνω στα ακουστικά του. Και τον μήνα που μας έφτασε μέχρι το Πάσχα ακούσαμε μερικούς από τους καλύτερους δίσκους της χρονιάς ως τώρα.

Ο Μάκης Μηλάτος κάνει μια διαλογή των πιο αξιόλογων ειδικών κυκλοφοριών που μας φέρνει φέτος η γιορτή των δισκοπωλείων στις 12 Ιουνίου και τις 17 Ιουλίου.

O Άρης Καζακόπουλος φτιάχνει λίστες, λίστες, λίστες. Στο νέο του Listomania, ακούει τα καλύτερα κομμάτια της Annie Clark σε αντίστροφη μέτρηση, λίγο πριν την κυκλοφορία του Daddy's Home.

Top