Οι Roots ξανά σε κίνηση

Ακούστε το ολοκαίνουριο "Feel It (You Got It)"

news.team
news.team
φωτογραφία: Dominik Bindl

Είναι στα πράγματα από το 1987 οι Roots και χαίρουν τεράστιου σεβασμού για τη ματιά τους στο χιπ χοπ απ' όσους έχουν ζωντανή και όχι επιφανειακή σχέση με το είδος, όπως βέβαια και για τους στίχους τους.

Πάντα με τον Black Thought (Tariq Trotter) και τον Questlove (Ahmir Thompson) ως δύναμη πυρός, το δίδυμο από τη Φιλαδέλφεια έχει αφήσει κάμποσους δίσκους αναφοράς, έχει όμως να φανεί κοντά 5 χρόνια, από το άλμπουμ του 2014 ...And Then You Shoot Your Cousin (Η.Π.Α. #11, Αυστραλία #34, Γαλλία #127, Καναδάς #11, Γερμανία #79).

Τη σιωπή αυτή σπάει τώρα ένα ολοκαίνουριο τραγούδι με τίτλο "Feel It (You Got It)", το οποίο ερμηνεύει η Αμερικανίδα ράπερ Tish Hyman: μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Για την ώρα παραμένει αδιευκρίνιστο, πάντως, αν το "Feel It (You Got It)" αποτελεί πρώτη «γεύση» από τον επερχόμενο δίσκο των Roots End Game, που κατά πώς φαίνεται θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2020.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο οποίο θα δείτε, μεταξύ άλλων, την Kylie Jenner, τη Rosaliá και τη Normani.

Κι αυτό γιατί η Lady Gaga ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη ραδιοφωνική της εκπομπή στο Apple Music.

Μετά από μια σεζόν, το Hulu ακυρώνει τη σειρά με την Zoë Kravitz.

FEATURED TODAY

Στο τελευταίο του Incoming για τον Αύγουστο, ο Δημήτρης Λιλής κοιτά με απορία την επικαιρότητα και ψάχνει τη θέση των μουσικών σε αυτή.

Στο τελευταίο του Diggin' πριν τις διακοπές, ο Ζώης Χαλκιόπουλος ακούει το The Mosaic of  Transformation της Kaitlyn Aurelia Smith.

Top