news.team

Το AthensRocks μπήκε δυναμικά φέτος το καλοκαίρι στα συναυλιακά μας πράγματα, φέρνοντας στην Αθήνα την αποχαιρετιστήρια συναυλία των Slayer (δείτε εδώ τι έγραψε η Χριστίνα Κουτρουλού). Και όπως ανακοινώθηκε μόλις, σκοπεύει να συνεχίσει εξίσου δυναμικά και για το 2020, ανακοινώνοντας την έλευση των National και των Idles στην Αθήνα, για την Κυριακή 14 Ιουνίου στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του ΟΑΚΑ!

Οι National δεν χρειάζονται βέβαια «συστάσεις» στις δικές μας σελίδες, καθώς πρόκειται για μία από τις πιο αγαπητές, αλλά και τις πιο συνεπείς δυνάμεις στο εναλλακτικό στερέωμα. Οι Αμερικανοί είδαν μάλιστα δίσκους τους να μπαίνουν στα καλύτερά μας επί δύο διαδοχικές δεκαετίες: δείτε εδώ για τα '00s και εδώ για τα '10s που μας αποχαιρετούν σε λίγες ημέρες. Στην Αθήνα θα έρθουν περιοδεύοντας για το φετινό τους άλμπουμ I Am Easy τo Find, το οποίο τους έστειλε στο #5 της Αμερικής και στο #2 της Βρετανίας.

Οι Βρετανοί IDLES, από την άλλη, ανήκουν στις νέες δυνάμεις και πέτυχαν να γίνουν ένα από τα πιο συζητημένα συγκροτήματα των τελευταίων χρόνων, με το neo-punk στυλ τους να συσπειρώνει γύρω τους τόσο παλιούς πάνκηδες, όσο και την indie κοινότητα. Πριν λίγες μόλις ημέρες βγήκε το νέο τους άλμπουμ A Beautiful Thing -ζωντανά ηχογραφημένο στο Bataclan του Παρισιού τον Δεκέμβριο του 2018- στην Αθήνα όμως θα μας έρθουν περιοδεύοντας για το άλμπουμ του 2018 Joy Αs Αn Act Οf Resistance. Αυτή θα είναι και η πρώτη τους εμφάνιση σε ελληνικό έδαφος, με το AthensRocks να ικανοποιεί έτσι στο έπακρο όσους μουσικόφιλους ζητούν να βλέπουν διεθνείς καλλιτέχνες «τώρα που συμβαίνουν».

Το φεστιβάλ αναμένεται να ανακοινώσει κι άλλα ονόματα, τα οποία θα πλαισιώσουν τους National και IDLES την Κυριακή 14 Ιουνίου, στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του ΟΑΚΑ. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην επίσημη ιστοσελίδα του AthensRocks (εδώ), στη σελίδα του στο Facebook (εδώ), αλλά και στον Instagram λογαριασμό του (εδώ).

Η προπώληση ξεκινά από σήμερα, με την τιμή να διαμορφώνεται στα 46 ευρώ για την πρώτη φάση. Θα διατεθούν όμως και VIP εισιτήρια στα 82 ευρώ, τα οποία προσφέρουν αποκλειστική πρόσβαση σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο μπροστά στη σκηνή, είσοδο στον χώρο 30 λεπτά πριν το γενικό άνοιγμα των θυρών, ειδικό μπαρ εξυπηρέτησης, προνομιακό χώρο στάθμευσης και προτεραιότητα πρόσβασης στον πάγκο με το merchandise των συγκροτημάτων.

Σημεία Προπώλησης

www.highpriority.gr 
www.ticketmaster.gr 
Τηλεφωνικό Kέντρο Ticketmaster 210 893 8111
Δίκτυο καταστημάτων Public
* Για αγορές μέσω internet και Public υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου

Reload Stores
Ακαδημίας 81, Αθήνα
Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα έως Παρασκευή 09:30-21:00
Σάββατο 10:00-20:00

{youtube}VODKZxsRa_E{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured