news.team

Μέσα στο 2019, ο Αλέξανδρος Βούλγαρης επέστρεψε στη δισκογραφία με την The Boy ιδιότητά του, καταθέτοντας με την Παραδουλεύτρα ένα από τα πιο συζητημένα άλμπουμ της χρονιάς: πατώντας εδώ, μπορείτε να διαβάσετε τι έγραψε γι' αυτό στις σελίδες μας η Τάνια Σκραπαλιώρη.

Το 2020, από την άλλη, ξεκινά με τον Βούλγαρη να επιστρέφει στην καρέκλα του σκηνοθέτη. Η νέα του ταινία Winona είναι έτοιμη και αύριο Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου κάνει την πρεμιέρα της στα αθηναϊκά σινεμά, σε διανομή Weird Wave (διάρκεια: 88 λεπτά). Πρωταγωνιστούν οι Ανθή Ευστρατιάδου, Σοφία Κόκκαλη, Ηρώ-Ελένη Μπέζου και Δάφνη Πατάκια.

Το soundtrack της ταινίας έφτιαξαν από κοινού ο ίδιος ο The Boy με τη Δεσποινίς Τρίχρωμη και μπορείτε να το ακούσετε ολόκληρο μέσω BandCamp, πατώντας εδώ. Κυκλοφορεί επισήμως την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου, μαζί με την ταινία, τόσο ψηφιακά, όσο και σε 200 κόπιες βινυλίου.

«Είναι µια ταινία -παιχνίδι», σχολιάζει ο ίδιος ο The Boy για την 5η του μεγάλου μήκους δημιουργία, την οποία γύρισε εξολοκλήρου σε μια παραλία της Άνδρου. Και συμπληρώνει: «δεν ξέρεις πότε σου λέει αλήθεια και πότε ψέµατα. Σε διασκεδάζει επειδή δε θέλει να σε στεναχωρήσει. Άλλοτε είναι τρελή κωµωδία, άλλοτε µιούζικαλ ή ταινία µυστηρίου ή µελόδραµα. Οι ηρωίδες οδηγούν προσεκτικά τους θεατές σε µία κρυφή και αποκαλυπτική στιγµή».

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured