Έρχεται η Winona, η νέα ταινία του The Boy

Πρεμιέρα την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου / ακούστε ολόκληρο το soundtrack

news.team
news.team
Μέσα στο 2019, ο Αλέξανδρος Βούλγαρης επέστρεψε στη δισκογραφία με την The Boy ιδιότητά του, καταθέτοντας με την Παραδουλεύτρα ένα από τα πιο συζητημένα άλμπουμ της χρονιάς: πατώντας εδώ, μπορείτε να διαβάσετε τι έγραψε γι' αυτό στις σελίδες μας η Τάνια Σκραπαλιώρη.

Το 2020, από την άλλη, ξεκινά με τον Βούλγαρη να επιστρέφει στην καρέκλα του σκηνοθέτη. Η νέα του ταινία Winona είναι έτοιμη και αύριο Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου κάνει την πρεμιέρα της στα αθηναϊκά σινεμά, σε διανομή Weird Wave (διάρκεια: 88 λεπτά). Πρωταγωνιστούν οι Ανθή Ευστρατιάδου, Σοφία Κόκκαλη, Ηρώ-Ελένη Μπέζου και Δάφνη Πατάκια.

Το soundtrack της ταινίας έφτιαξαν από κοινού ο ίδιος ο The Boy με τη Δεσποινίς Τρίχρωμη και μπορείτε να το ακούσετε ολόκληρο μέσω BandCamp, πατώντας εδώ. Κυκλοφορεί επισήμως την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου, μαζί με την ταινία, τόσο ψηφιακά, όσο και σε 200 κόπιες βινυλίου.

«Είναι µια ταινία -παιχνίδι», σχολιάζει ο ίδιος ο The Boy για την 5η του μεγάλου μήκους δημιουργία, την οποία γύρισε εξολοκλήρου σε μια παραλία της Άνδρου. Και συμπληρώνει: «δεν ξέρεις πότε σου λέει αλήθεια και πότε ψέµατα. Σε διασκεδάζει επειδή δε θέλει να σε στεναχωρήσει. Άλλοτε είναι τρελή κωµωδία, άλλοτε µιούζικαλ ή ταινία µυστηρίου ή µελόδραµα. Οι ηρωίδες οδηγούν προσεκτικά τους θεατές σε µία κρυφή και αποκαλυπτική στιγµή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θα πριμοδοτούνται οι ραδιοφωνικοί σταθμοί που παίζουν ελληνικά τραγούδια. Ποια είναι τα τρία άμεσα νομοθετήματα για τη

Εξελίξεις έχουμε και σε αυτό τον τομέα, με ετοιμασίες για άμεση λειτουργία του οργανισμού.

Μετά από σχεδόν τέσσερις δεκαετίες απουσίας, έρχεται νέο άλμπουμ.

FEATURED TODAY

Music Types: Η Τάνια Σκραπαλιώρη διάβασε την αυτοβιογραφία του Tricky, Hell Is Round The Corner και κατάλαβε πως, όταν έχεις ζήσει ανάμεσα στη βιωματική φθορά

Στο νέο του Diggin', ο Ζώης Χαλκιόπουλος νιώθει νοσταλγία για ζεστά καλοκαίρια, μακριά από τις μεγαλουπόλεις. Γι' αυτό και κατεβάζει από το ράφι δύο ...

Top
0
Shares