Δείτε το νέο βιντεοκλίπ των Bombing The Avenue, αποκλειστικά στο Avopolis

Το "Pissings" σηματοδοτεί την επιστροφή του εγχώριου τρίο στη δισκογραφία, μετά από 4 χρόνια

news.team
news.team
Οι Bombing The Avenue σχηματίστηκαν το 2010 στη Βάρη της Αττικής από 3 αδέρφια κι έπαιξαν στο Schoolwave Festival του 2011, μπαίνοντας κατόπιν και στη δισκογραφία. Το 2013 κέρδισαν το ελληνικό σκέλος του διεθνούς διαγωνισμού Battle of the Bands, εκπροσωπώντας τη χώρα μας στον παγκόσμιο τελικό της Ταϊλάνδης (2014).

Τελευταία τους μέχρι σήμερα δουλειά ήταν το άλμπουμ του 2015 Civil Servant, φέτος όμως το εγχώριο τρίο ανήγγειλε ότι έρχεται νέο άλμπουμ. Στα πλαίσια λοιπόν του σχετικού promo δίνεται τώρα στη δημοσιότητα ένα ολοκαίνουριο τραγούδι ονόματι "Pissings": μπορείτε να το ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω, βλέποντας παράλληλα και το επίσημο βιντεοκλίπ που σκηνοθέτησε γι' αυτό ο Jay Chris (ο ντράμερ της μπάντας), το οποίο κι έδωσαν σε πρώτη αποκλειστική διάθεση στο site μας.

Το "Pissings" είναι σε παραγωγή της ίδιας της μπάντας και του Άλεξ Μπόλπαση και είναι προάγγελος του άλμπουμ Dysfunctional, το οποίο θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Just Gazing Records. Τη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου, μάλιστα, οι Bombing The Avenue θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά live το νέο τους υλικό στο Six d.o.g.s. Περισσότερες λεπτομέρειες, εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακούστε το νέο single του μουσικού. 

Ακούστε το νέο κομμάτι της μπάντας που είναι αφιερωμένο στον μεγάλο γάλλο σκηνοθέτη και έχει samples με τη

Το Idiot Prayer έρχεται σε λίγες μέρες στις οθόνες σας και αποτελεί μια σόλο performance του Cave στο Alexandra

FEATURED TODAY

Κάθε μήνα το Avopolis θα συγκεντρώνει τους δίσκους που έμειναν λίγο παραπάνω στα ακουστικά του. Ο Ιούνιος συνέχισε το σερί πολύ δυνατών κυκλοφοριών και μεταξύ

Στο νέο του Diggin', ο Ζώης Χαλκιόπουλος βάζει να παίζει -στο CD player, αυτή τη φορά- το Absent Friends των Divine Comedy και σκαλίζει ...
Top