Οι Neon τερματίζουν τη διαδρομή τους, μετά από πορεία 15 χρόνων στα εγχώρια πράγματα

Δείτε το βιντεοκλίπ για το "Cypress"

news.team
news.team
Πάνε 15 χρόνια φέτος από όταν ο Βύρωνας Κατρίτσης των Byron έστησε τους Neon μαζί με τον Chris Setel (2004), γενόμενοι στη συνέχεια τρίο, όταν στη σύνθεση μπήκε και ο Νίκος Γιούσεφ.

Το γκρουπ είχε να φανεί στη δισκογραφία από το άλμπουμ του 2012 Κάθε Πραγματικότης, Αποκρουστική (ήταν βασισμένο στην ποίηση του Κώστα Καρυωτάκη), πριν λίγες όμως ημέρες επέστρεψε με τον 6ο του δίσκο Riverbank, ο οποίος κυκλοφόρησε από την Ikaros Records, σε 200 συλλεκτικά βινύλια.

Στα πλαίσια λοιπόν του σχετικού promo, δόθηκε στη δημοσιότητα κι ένα επίσημο βιντεοκλίπ για το τραγούδι "Cypress": το σκηνοθέτησε η Όλγα Σφέτσα και μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Όπως ωστόσο ανακοίνωσαν οι Neon, το Riverbank θα είναι και ο τελευταίος τους δίσκος, καθώς αποφάσισαν να τερματίσουν κάπου εδώ τη διαδρομή τους, αφού ολοκληρώσουν τα απαραίτητα για τη στήριξη και προώθησή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο κιθαρίστας της μπάντας έφυγε από τη ζωή τον Φεβρουάριο.

Ο Wayne Coyne ακόμα κάνει δρομολόγια μέσα στη γνωστή γιγαντιαία πλαστική φούσκα.

FEATURED TODAY

Πριν ακριβώς 15 χρόνια, στις 29 Μαΐου του 2005, το ιστορικό λαιβάδικο της οδού Μάρνη έριξε αυλαία. Επτά άνθρωποι που το έζησαν, ο καθένας με το δικό του

Top
0
Shares