Ναταλία Πετρίτη

Την οργή των θαυμαστών του προκάλεσε ο Ian Brown, έπειτα από sold-out συναυλία του ίδιου στο Leeds, στην οποία και επέλεξε να εμφανιστεί χωρίς μπάντα και backing vocals στη σκηνή.

Ο πάλαι ποτέ frontman των Stone Roses φαίνεται πως επέλεξε το karaoke για αυτή του την εμφάνιση, στην πρώτη του headline tour εδώ και μια δεκαετία, η οποία και ξεκίνησε από το O2 Academy της πόλης το βράδυ της Κυριακής και αναμένεται να ολοκληρωθεί στο Brixton Academy του Λονδίνου στις 7 Οκτωβρίου.

Μετά τη συναυλία του στο Leeds, οι fans του τοποθετήθηκαν όπως ήταν αναμενόμενο στα social media, σχολιάζοντας την εμφάνισή του και εκφράζοντας την απογοήτευσή τους για ό,τι είχε συμβεί. Ένας από αυτούς σχολίασε ότι ο Brown «έκανε karaoke και χαντάκωσε τα ίδια του τα κομμάτια», ενώ άλλος θαυμαστής που μοιράστηκε στο Twitter ένα video από τη συναυλία ανέφερε: «Είμαι εκνευρισμένος που είδα τον Ian Brown να εμφανίζεται στη sold out συναυλία του στο Leeds, με εισιτήριο £40, ΧΩΡΙΣ ΜΠΑΝΤΑ».

Δείτε μερικές από τις αντιδράσεις των ανθρώπων που βρέθηκαν στη συναυλία του Ian Brown στο Leeds, με μερικούς από αυτούς να παροτρύνουν τους κατόχους επόμενων συναυλιών του να πουλήσουν τα εισιτήριά τους.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured