Ναταλία Πετρίτη

Κατά τη διάρκεια του set των Arctic Monkeys στο Leeds Festival αρραβωνιάστηκε ένα ζευγάρι, κάνοντας τους παρευρισκόμενους να «λιώσουν» από χαρά και συγκίνηση.

Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ του BBC, ο Zak και η Emily – που είναι ζευγάρι εδώ και οκτώ χρόνια– βρίσκονταν στη συναυλία των Arctic Monkeys στο Reading & Leeds 2022, όταν ο Zak γονάτισε στο έδαφος, κάνοντας πρόταση γάμου στη σύντροφό του.

Η Emily είχε προηγουμένως ζητήσει από τον Zak να την σηκώσει στους ώμους του όταν το συγκρότημα θα έπαιζε το κομμάτι “505”, με το οποίο και θα έκλεινε το κύριο μέρος της συναυλίας πριν από το encore τριών κομματιών του. «Απλά ένιωσα ότι ήταν η σωστή στιγμή», εξήγησε ο Zak.

Δείτε εδώ το συγκινητικό βίντεο που καταγράφει τη στιγμή:

Σε άλλα νέα, οι Arctic Monkeys είναι έτοιμοι να κυκλοφορήσουν τον νέο τους δίσκο,  The Car, ο οποίος και αναμένεται να γίνει διαθέσιμος στις 21 Οκτωβρίου. Ως preview αυτού, οι Alex Turner and co. έδωσαν πρόσφατα στη δημοσιότητα το ακυκλοφόρητο ως σήμερα κομμάτι τους, “I Ain’t Quite Where I Think I Am”, λίγο πριν να κυκλοφορήσουν το comeback single τους, “There’d Better Be A Mirrorball”.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured