Ναταλία Πετρίτη

Οι Mars Volta κυκλοφόρησαν το Noctourniquet το 2012, για να διαλυθούν την αμέσως επόμενη χρονιά, με το συγκρότημα να παραμένει εντελώς ανενεργό έκτοτε. Ένας νέος δίσκος των Mars Volta ίσως είναι, ωστόσο, πιο κοντά από όσο περιμέναμε, με τους ίδιους να tease-άρουν το τελευταίο διάστημα νέα μουσική, μέσα από έναν μυστηριώδη κύβο στο Grand Park του LA

Ο παραγωγός και ιδρυτής της Cloud Hill Recordings, Johann Scheerer, είχε αναρτήσει πριν από λίγες ημέρες τις συντεταγμένες ενός installation σε ένα Instagram story, με το συγκρότημα να κάνει το ίδιο. Σύμφωνα με την ανάρτηση, ο κύβος αυτός θα βρισκόταν στην εν λόγω τοποθεσία από τις 19 μέχρι και τις 21 Ιουνίου.

Σύμφωνα με τους θαυμαστές του συγκροτήματος που επισκέφθηκαν την τοποθεσία, στο εσωτερικό του κύβου ακούγεται ένα τρίλεπτο teaser νέας μουσικής, το γεγονός όμως ότι απαγορεύονται τα κινητά, σημαίνει ότι δεν έχουν έρθει στη δημοσιότητα για την ώρα οι σχετικές ηχογραφήσεις. Ένας χρήστης του Reddit έδωσε ωστόσο αναλυτικές πληροφορίες τις οποίες και μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Δείτε φωτογραφίες από το εσωτερικό του κύβου:

https://www.instagram.com/p/CfALDS4BoF6/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/CfAnEGsuQzV/?utm_source=ig_web_copy_link

Για την ώρα, οι Mars Volta δεν έχουν δώσει στη δημοσιότητα καμία περαιτέρω πληροφορία, γεγονός που σημαίνει ότι θα χρειαστεί να περιμένουμε για οτιδήποτε νεότερο από τη μεριά τους.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured