Ναταλία Πετρίτη

Σε ηλικία 70 ετών έφυγε από τη ζωή ο original μπασίστας των Bon Jovi, Alec John Such. Η είδηση έγινε γνωστή από το ίδιο το συγκρότημά του, χωρίς να έχουν γίνει για την ώρα γνωστά τα αίτια του θανάτου του.

«Είμαστε καταρρακωμένοι στο άκουσμα του θανάτου του αγαπητού μας φίλου, Alec John Such». Έγραψε το συγκρότημα σε statement που ανάρτησε στα social media. «Ήταν ένα από τα original μέλη μας. Ένα από τα ιδρυτικά μέλη των Bon Jovi, ο Alec ήταν καθοριστικός ως προς τη δημιουργία του συγκροτήματος. Για να είμαστε ειλικρινείς, βρήκαμε τον δρόμο μας μέσω εκείνου – Υπήρξε παιδικός φίλος του Tico [Torres] και έφερε τον Richie [Sambora] να μας δει να παίζουμε. Ο Alec ήταν έξαλος και έσφυζε από ζωή. Σήμερα αυτές οι ιδιαίτερες αναμνήσεις φέρνουν χαμόγελο στο πρόσωπό μας και δάκρυα στα μάτια μας. Θα μας λείψει πολύ».

Ο keyboardist των Bon Jovi, David Bryan, πρόσθεσε στο δικό του tweet: «Αναπαύσου εν ειρήνη αδερφέ μου…Ήταν τιμή και ευχαρίστησή μου το να μοιραστώ τη σκηνή και τη ζωή μου μαζί σου».

Γεννημένος στο Yonkers της Νέας Υόρκης το 1951, ο Such έπαιζε στους Phantom’s Opera προτού μπει στους Bon Jovi. Συμμετείχε στο συγκρότημα από το 1983 μέχρι και το 1994, όταν και αντικαταστάθηκε από τον Hugh McDonald.

Ο Such έπαιξε σε πέντε δίσκους των Bon Jovi, συμπεριλαμβανομένου του ομώνυμου ντεμπούτου τους.

Ο ίδιος μοιράστηκε μαζί τους πρώην bandmates του τη σκηνή στο Rock And Roll Hall Of Fame του 2018, όταν εισήχθησαν και οι ίδιοι σε αυτό.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured