Νέο άλμπουμ από τη Lana Del Rey, λίγους μήνες μετά το προηγούμενο

Το Blue Banisters έχει ημερομηνία κυκλοφορίας - αν φυσικά δεν έχουμε νέα αναβολή

news.team
news.team

Το έκτο άλμπουμ της Lana Del Rey, με τίτλο Chemtrails Over The Country Club (εδώ η κριτική), κυκλοφόρησε μόλις τον περασμένο μήνα, ύστερα βέβαια από πολλές αναβολές, όμως, δε φαίνεται ότι θα συμβεί το ίδιο και με την επόμενη δουλειά της. 

Σύμφωνα με προηγούμενη ανακοίνωση, την 1η Ιουνίου θα κυκλοφορούσε ο επόμενος δίσκος της, με τίτλο Rock Candy Sweet, κι αυτό γιατί η Lana Del Rey... ήθελε... εκδίκηση. Σε Instagram stories της, αναφερόμενη σε αυτό το άρθρο του Harper's Bazaar, είχε γράψει πριν από ένα μήνα: «Θέλω απλά να ευχαριστήσω για τα καλά άρθρα, όπως αυτό, που μου υπενθυμίζουν πως η καριέρα μου χτίστηκε πάνω στην πολιτισμική ιδιοποίηση και την ωραιοποίηση της ενδοοικογενειακής βίας. Θα συνεχίσω να αμφισβητώ αυτές τις σκέψεις στον επόμενο δίσκο μου, την 1η Ιουλίου που θα λέγεται Rock Candy Sweet». Και συμπλήρωνε, τότε: «Όντως, θα ήταν ανώφελο κάποιος να ήταν επικριτικός με τα πάντα στον δίσκο. Αλλά ήσασταν. Και θέλω εκδίκηση». 

Σε νέο της Instagram post, που έκανε πριν λίγη ώρα, η ίδια μετέθεσε την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ για την 4η Ιουλίου - Ημέρα Ανεξαρτησίας για τις Η.Π.Α, ενώ και ο τίτλος του έχει αλλάξει. Η νέα δουλειά της θα έχει τίτλο Blue Banisters, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση.

Αν όλα κυλήσουν ομαλά και δεν υπάρξει νέα αλλαγή ή μετάθεση, το Blue Banisters θα είναι η τρίτη δουλειά της Lana Del Rey σε διάστημα ενός χρόνου -συνυπολογίζοντας τη μελοποιημένη ποιητική συλλογή της Violet Bent Backwards Over the Grass

Επίσης, η Del Rey είχε «υποσχεθεί» ένα ψηφιακό άλμπουμ με κλασικά αμερικανικά τραγούδια για τα περασμένα Χριστούγεννα, το οποίο όμως δεν κυκλοφόρησε. 

Διαβάστε ακόμη: Η Lana Del Rey επισκέφθηκε έναν άντρα που έμεινε σε μια μπανιέρα με φασόλια για 24 ώρες

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακούστε και δείτε το "Woman" που μας κάνει να περιμένουμε τον νέο δίσκο της βρετανής ράπερ λίγο περισσότερο.

Ακούστε το "Higher Power" που ακούστηκε πρώτη φορά επίσημα μέσω διαστημικής αποστολής, με χορευτές-ολογράμματα να ...

FEATURED TODAY

Κάθε μήνα το Avopolis θα συγκεντρώνει τους δίσκους που έμειναν λίγο παραπάνω στα ακουστικά του. Και τον μήνα που μας έφτασε μέχρι το Πάσχα ακούσαμε μερικούς από τους καλύτερους δίσκους της χρονιάς ως τώρα.

Ο Μάκης Μηλάτος κάνει μια διαλογή των πιο αξιόλογων ειδικών κυκλοφοριών που μας φέρνει φέτος η γιορτή των δισκοπωλείων στις 12 Ιουνίου και τις 17 Ιουλίου.

O Άρης Καζακόπουλος φτιάχνει λίστες, λίστες, λίστες. Στο νέο του Listomania, ακούει τα καλύτερα κομμάτια της Annie Clark σε αντίστροφη μέτρηση, λίγο πριν την κυκλοφορία του Daddy's Home.

Top