news.team

Το έκτο άλμπουμ της Lana Del Rey, με τίτλο Chemtrails Over The Country Club (εδώ η κριτική), κυκλοφόρησε μόλις τον περασμένο μήνα, ύστερα βέβαια από πολλές αναβολές, όμως, δε φαίνεται ότι θα συμβεί το ίδιο και με την επόμενη δουλειά της. 

Σύμφωνα με προηγούμενη ανακοίνωση, την 1η Ιουνίου θα κυκλοφορούσε ο επόμενος δίσκος της, με τίτλο Rock Candy Sweet, κι αυτό γιατί η Lana Del Rey... ήθελε... εκδίκηση. Σε Instagram stories της, αναφερόμενη σε αυτό το άρθρο του Harper's Bazaar, είχε γράψει πριν από ένα μήνα: «Θέλω απλά να ευχαριστήσω για τα καλά άρθρα, όπως αυτό, που μου υπενθυμίζουν πως η καριέρα μου χτίστηκε πάνω στην πολιτισμική ιδιοποίηση και την ωραιοποίηση της ενδοοικογενειακής βίας. Θα συνεχίσω να αμφισβητώ αυτές τις σκέψεις στον επόμενο δίσκο μου, την 1η Ιουλίου που θα λέγεται Rock Candy Sweet». Και συμπλήρωνε, τότε: «Όντως, θα ήταν ανώφελο κάποιος να ήταν επικριτικός με τα πάντα στον δίσκο. Αλλά ήσασταν. Και θέλω εκδίκηση». 

Σε νέο της Instagram post, που έκανε πριν λίγη ώρα, η ίδια μετέθεσε την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ για την 4η Ιουλίου - Ημέρα Ανεξαρτησίας για τις Η.Π.Α, ενώ και ο τίτλος του έχει αλλάξει. Η νέα δουλειά της θα έχει τίτλο Blue Banisters, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση.

https://www.instagram.com/p/COMeHZqBVZh/

Αν όλα κυλήσουν ομαλά και δεν υπάρξει νέα αλλαγή ή μετάθεση, το Blue Banisters θα είναι η τρίτη δουλειά της Lana Del Rey σε διάστημα ενός χρόνου -συνυπολογίζοντας τη μελοποιημένη ποιητική συλλογή της Violet Bent Backwards Over the Grass

Επίσης, η Del Rey είχε «υποσχεθεί» ένα ψηφιακό άλμπουμ με κλασικά αμερικανικά τραγούδια για τα περασμένα Χριστούγεννα, το οποίο όμως δεν κυκλοφόρησε. 

Διαβάστε ακόμη: Η Lana Del Rey επισκέφθηκε έναν άντρα που έμεινε σε μια μπανιέρα με φασόλια για 24 ώρες

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured