Η Lana Del Rey επισκέφθηκε έναν άντρα που έμεινε σε μια μπανιέρα με φασόλια για 24 ώρες

Κι εμείς απορούμε με κάθε λέξη αυτού του τίτλου...

news.team
news.team

Δεν είναι είδηση από το Κουλούρι, το Onion ή το The Hard Times, αλλά αληθινό γεγονός.

Η Lana Del Rey, όπως μαρτυρά σχετική φωτογραφία της στο Instagram, έδειξε τη στήριξή της σε άντρα που μπήκε σε μια μπανιέρα με φασόλια για 24 ώρες, κάνοντάς μια επίσκεψη στο σημείο που έλαβε χώρα αυτή η "performance".

Για να κάνουμε τα πράγματα λίγο πιο κατανοητά, ο συγκεκριμένος άντρας είναι κασκαντέρ και προέβη σε αυτή την κίνηση προκειμένου να υποστηρίξει το αγαπημένο του τοπικό μεξικάνικο εστιατόριο, Los Toros.

Για όσους ενδιαφέρονται για τη «συνταγή» της μπανιέρας, αυτή περιελάμβανε συγκεκριμένα φασόλια, αλεύρι και καρυκεύματα. 

Όσο για το γιατί η Lana Del Rey βρέθηκε και φωτογραφήθηκε εκεί, το caption του post της δίνει μόνο του την απάντηση: "Don't ask why"...

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως ήταν αναμενόμενο, δε θα δούμε φέτος Red Hot Chili Peppers...

Και θα πιάσει σύντομα δουλειά στην πατρίδα τους, το Σιατλ.

Το "What Drives Us" θα μιλάει για τη ζωή των μουσικών σε περιοδεία και σε αυτό θα δούμε μεταξύ άλλων τους Flea, Lars

FEATURED TODAY

Η μπάντα κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό το Maze και ο Γιώργος Καρανικόλας μιλάει στον Θανάση Μήνα για τη δημιουργία του άλμπουμ.

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμα κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Αυτή την εβδομάδα γιορτάζει 1 χρόνο και 50 Παρατηρητήρια επιτυχίες, με μια εποικοδομητική συζήτηση με την Ελένη Τζαννάτου αλλά και δίνοντας το μικρόφωνο στα μέλη του ΚΨΜ.

Με αφορμή τον νέο δίσκο των Brockhampton, ο Δημήτρης Λιλής παρουσιάζει εκείνες τις rap παρέες που άλλαξαν τους όρους στο παιχνίδι.
Top