Έχουμε το πρώτο teaser από τον νέο δίσκο της St. Vincent, βγαλμένο από 70s θρίλερ

Μια πολύ μικρή πρώτη γεύση από το κομμάτι "Pay Your Way In Pain".

news.team
news.team

Την προηγούμενη εβδομάδα, μία «μυστήρια» αφίσα κυκλοφόρησε στο ίντερνετ, δίνοντας τις πληροφορίες για τον επόμενο δίσκο της St. Vincent.

Έτσι, το Daddy's Home, όπως φαίνεται πως θα λέγεται ο δίσκος, θα κυκλοφορήσει στις 14 Μαΐου από τη Loma Vista. Όπως έγραψε η ίδια η κατά κόσμον Anne Clark στο εβδομαδιαίο newsletter, The New Cue, το άλμπουμ «θα έχει τον ήχο του κέντρου της Νέας Υόρκης του 1973. Της άυπνης λάμψης».

Συνεχίζοντας σε κλίμα 70s, τώρα η St. Vincent δίνει στη δημοσιότητα ένα μονόλεπτο teaser, βγαλμένο απευθείας από θρίλερ της δεκαετίας. Στο τέλος του βίντεο, που βλέπουμε την Clark με μια ξανθιά περούκα, ακούγονται μερικά δευτερόλεπτα από το κομμάτι "Pay Your Way In Pain" που οι πληροφορίες θέλουν να κυκλοφορεί αυτή την Παρασκευή (5/3).

Το κομμάτι ηχογράφησε μαζί με τον συνεργάτη της και σούπερ σταρ παραγωγό, Jack Antonoff.

Εν αναμονή του single, λοιπόν, παίρνουμε μια μικρή γεύση παρακάτω:

 

FEATURED TODAY

Η μπάντα κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό το Maze και ο Γιώργος Καρανικόλας μιλάει στον Θανάση Μήνα για τη δημιουργία του άλμπουμ.

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμα κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Αυτή την εβδομάδα γιορτάζει 1 χρόνο και 50 Παρατηρητήρια επιτυχίες, με μια εποικοδομητική συζήτηση με την Ελένη Τζαννάτου αλλά και δίνοντας το μικρόφωνο στα μέλη του ΚΨΜ.

Με αφορμή τον νέο δίσκο των Brockhampton, ο Δημήτρης Λιλής παρουσιάζει εκείνες τις rap παρέες που άλλαξαν τους όρους στο παιχνίδι.
Top