Έχουμε το πρώτο teaser από τον νέο δίσκο της St. Vincent, βγαλμένο από 70s θρίλερ

Μια πολύ μικρή πρώτη γεύση από το κομμάτι "Pay Your Way In Pain".

news.team
news.team

Την προηγούμενη εβδομάδα, μία «μυστήρια» αφίσα κυκλοφόρησε στο ίντερνετ, δίνοντας τις πληροφορίες για τον επόμενο δίσκο της St. Vincent.

Έτσι, το Daddy's Home, όπως φαίνεται πως θα λέγεται ο δίσκος, θα κυκλοφορήσει στις 14 Μαΐου από τη Loma Vista. Όπως έγραψε η ίδια η κατά κόσμον Anne Clark στο εβδομαδιαίο newsletter, The New Cue, το άλμπουμ «θα έχει τον ήχο του κέντρου της Νέας Υόρκης του 1973. Της άυπνης λάμψης».

Συνεχίζοντας σε κλίμα 70s, τώρα η St. Vincent δίνει στη δημοσιότητα ένα μονόλεπτο teaser, βγαλμένο απευθείας από θρίλερ της δεκαετίας. Στο τέλος του βίντεο, που βλέπουμε την Clark με μια ξανθιά περούκα, ακούγονται μερικά δευτερόλεπτα από το κομμάτι "Pay Your Way In Pain" που οι πληροφορίες θέλουν να κυκλοφορεί αυτή την Παρασκευή (5/3).

Το κομμάτι ηχογράφησε μαζί με τον συνεργάτη της και σούπερ σταρ παραγωγό, Jack Antonoff.

Εν αναμονή του single, λοιπόν, παίρνουμε μια μικρή γεύση παρακάτω:

 

FEATURED TODAY

Νομίζω ότι ήρθε η ώρα, όλοι εμείς που αγαπήσαμε (και) την ποπ μουσική/κουλτούρα των 80s να ευχαριστήσουμε το ΠΑΣΟΚ. Κάποια επόμενη γενιά, το ίδιο θα έκανε με τον Sean Parker του Napster (και έναν από τους πρώτους χρηματοδότες του Spotify).

Κατευνάζουν τον ηδονισμό για να ξορκίσουν τον θάνατο, σε έναν καθοριστικό δίσκο, πίσω από το φερμουάρ του οποίου θα τους ακούμε πάντα στην πιο άμεση, ειλικρινή και (ενίοτε) ωμή πτυχή τους...

Το χρονικό της φιλίας των δύο ανδρών, λίγο πριν την προβολή του Gonzo: The Life and Work of Dr. Hunter S. Thompson στο Backstage Film Festival (Σάββατο 24/4). Μάθετε ακόμα πως θα διεκδικήσετε μία από τις 50 κόπιες από το Μεθυσμένο Ημερολόγιο του Hunter S. Thompson που κληρώνουμε σε συνεργασία με τις εκδόσεις Οξύ.

Top