Αναβάλλεται το Primavera Sound, όμως, το 2022 «θα χορέψουμε ξανά μαζί, όπως ποτέ άλλοτε»

Το καταλανικό φεστιβάλ, όπως ήταν αναμενόμενο, δε θα διεξαχθεί φέτος, αλλά μας υπόσχεται τα καλύτερα για του χρόνου.

news.team
news.team

Πριν λίγους μήνες είδαμε το Glastonbury να ανακοινώνει πως φέτος δε θα προχωρήσει στη φεστιβαλική του διοργάνωση, κίνηση αναμενόμενη δεδομένης της παγκόσμιας συνθήκης της πανδημίας. Όπως ήταν λογικό, η συγκεκριμένη ανακοίνωση οδήγησε στο σχετικά εύκολο συμπέρασμα πως το ερχόμενο καλοκαίρι, δύσκολα θα δούμε κάποιο μεγάλο ευρωπαϊκό φεστιβάλ.

Το παραπάνω φαίνεται να επιβεβαιώνεται και τώρα, με το Primavera Sound να ανακοινώνει πως η προγραμματισμένη για το 2021 διοργάνωση, μεταφέρεται για τον Ιούνιο του 2022.

Όπως διαβάζουμε στην επίσημη ανακοίνωση του καταλανικού φεστιβάλ, η διοργάνωση προσπάθησε να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες, πάντα σε διάλογο με τις υγειονομικές αρχές, για το πώς θα μπορούσε να διεξαχθεί φέτος το φεστιβάλ, αλλά κάτι τέτοιο δυστυχώς δεν είναι υλοποιήσιμο. 

Οι κάτοχοι εισιτηρίων μπορούν να τα κρατήσουν για τη διοργάνωση του 2022 ή να πάρουν τα χρήματά τους πίσω, την Τετάρτη 2 Ιουνίου, οπότε και θα ανακοινωθεί το line up του φεστιβάλ.

Υπενθυμίζουμε ότι η φετινή διοργάνωση (που θα ήταν η ήδη αναβεβλημένη περσινή) σηματοδοτούσε το 20ο επετειακό Primavera. Μένουμε με την υπόσχεση που διαβάζουμε στο δελτίο τύπου: «Λυπούμαστε πολύ για την ταλαιπωρία και την απογοήτευση που μπορεί να προκαλεί αυτό. Θα το κάνουμε δύο φορές καλό το 2022. Γιατί, ναι, πράγματι θα χορέψουμε ξανά μαζί...όπως ποτέ άλλοτε».

Όσο για τα φετινά πλάνα της διοργάνωσης, θα υπάρξει το υβριδικό Primavera Pro, μια διεθνής μουσική συνάντηση, που θα διεξαχθεί από 2 ως 4 Ιουνίου φυσικά αλλά και ψηφιακά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένας πλήρης οδηγός για όλα όσα θα δείτε και θα ακούσετε τις επόμενες ημέρες στο Backstage Film Festival

Η προγραμματισμένη για φέτος εμφάνιση των Pet Shop Boys μεταφέρεται για του χρόνου. 'Ετσι, θα εμφανιστούν στην Πλατεία

To "Memories of the Age of Anxiety" γράφτηκε για app διαλογισμού, γι' αυτό, πατήστε play και χαλαρώστε.

FEATURED TODAY

Η δισκογραφία του Nick Cave, μέσα από κείμενα που δημοσιεύτηκαν στο Avopolis, μαζί με κάποιες σκέψεις που φέρνουν αυτά τα ταξίδια...

Με την ευκαιρία της δωρεάν προβολής του Straight To You (1994), ανατρέχουμε στο σχετικό αφιέρωμα του SONIK.

Η Ζώης Χαλκιόπουλος ξεσκονίζει τα συνθεσάιζερ "made in Greece", μαζί με μια Spotify λίστα που συνεχώς θα μεγαλώνει.

Top