Στα σκαριά biopic για τον Jeff Buckley

Ποιος θα αναλάβει το ρόλο του μουσικού;

news.team
news.team

Μία νέα βιογραφική ταινία για τον Jeff Buckley βρίσκεται στο στάδιο της προπαραγωγής.

Στο Everybody Here Wants You, όπως θα λέγεται η ταινία, τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα αναλάβει ο Reeve Carney. Συγχρόνως, αυτό θα σηματοδοτήσει το σκηνοθετικό ντεμπούτο του παραγωγού Orian Williams και θα κυκλοφορήσει από την Culmination Productions.

Στην παραγωγή του biopic εμπλέκεται και η μητέρα του Jeff Buckley, Mary Guibert και σε αυτό θα ακούσουμε και μουσική του. Σύμφωνα με δήλωση της Guibert, το Everybody Here Wants You θα είναι η μοναδική κινηματογραφική μεταφορά της ζωής του Jeff Buckley και θα παραμείνει πιστό στο πνεύμα και την κληρονομιά του μουσικού.

Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν το φετινό φθινόπωρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως ήταν αναμενόμενο, δε θα δούμε φέτος Red Hot Chili Peppers...

Και θα πιάσει σύντομα δουλειά στην πατρίδα τους, το Σιατλ.

Το "What Drives Us" θα μιλάει για τη ζωή των μουσικών σε περιοδεία και σε αυτό θα δούμε μεταξύ άλλων τους Flea, Lars

FEATURED TODAY

Η μπάντα κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό το Maze και ο Γιώργος Καρανικόλας μιλάει στον Θανάση Μήνα για τη δημιουργία του άλμπουμ.

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμα κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Αυτή την εβδομάδα γιορτάζει 1 χρόνο και 50 Παρατηρητήρια επιτυχίες, με μια εποικοδομητική συζήτηση με την Ελένη Τζαννάτου αλλά και δίνοντας το μικρόφωνο στα μέλη του ΚΨΜ.

Με αφορμή τον νέο δίσκο των Brockhampton, ο Δημήτρης Λιλής παρουσιάζει εκείνες τις rap παρέες που άλλαξαν τους όρους στο παιχνίδι.
Top