Στα σκαριά biopic για τον Jeff Buckley

Ποιος θα αναλάβει το ρόλο του μουσικού;

news.team
news.team

Μία νέα βιογραφική ταινία για τον Jeff Buckley βρίσκεται στο στάδιο της προπαραγωγής.

Στο Everybody Here Wants You, όπως θα λέγεται η ταινία, τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα αναλάβει ο Reeve Carney. Συγχρόνως, αυτό θα σηματοδοτήσει το σκηνοθετικό ντεμπούτο του παραγωγού Orian Williams και θα κυκλοφορήσει από την Culmination Productions.

Στην παραγωγή του biopic εμπλέκεται και η μητέρα του Jeff Buckley, Mary Guibert και σε αυτό θα ακούσουμε και μουσική του. Σύμφωνα με δήλωση της Guibert, το Everybody Here Wants You θα είναι η μοναδική κινηματογραφική μεταφορά της ζωής του Jeff Buckley και θα παραμείνει πιστό στο πνεύμα και την κληρονομιά του μουσικού.

Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν το φετινό φθινόπωρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακούστε τη νέα εκδοχή του κομματιού από το After Hours.

O τραγουδιστής του συγκροτήματος ήταν 65 ετών.

FEATURED TODAY

Νομίζω ότι ήρθε η ώρα, όλοι εμείς που αγαπήσαμε (και) την ποπ μουσική/κουλτούρα των 80s να ευχαριστήσουμε το ΠΑΣΟΚ. Κάποια επόμενη γενιά, το ίδιο θα έκανε με τον Sean Parker του Napster (και έναν από τους πρώτους χρηματοδότες του Spotify).

Κατευνάζουν τον ηδονισμό για να ξορκίσουν τον θάνατο, σε έναν καθοριστικό δίσκο, πίσω από το φερμουάρ του οποίου θα τους ακούμε πάντα στην πιο άμεση, ειλικρινή και (ενίοτε) ωμή πτυχή τους...

Το χρονικό της φιλίας των δύο ανδρών, λίγο πριν την προβολή του Gonzo: The Life and Work of Dr. Hunter S. Thompson στο Backstage Film Festival (Σάββατο 24/4). Μάθετε ακόμα πως θα διεκδικήσετε μία από τις 50 κόπιες από το Μεθυσμένο Ημερολόγιο του Hunter S. Thompson που κληρώνουμε σε συνεργασία με τις εκδόσεις Οξύ.

Top