Οι Foo Fιghters «παθαίνουν disco» και διασκευάζουν Bee Gees

Και κάπως έτσι, μας λένε "You Should Be Dancing" με φαλτσέτο από τον Dave Grohl.

news.team
news.team

Πρόσφατα κυκλοφόρησαν τον δίσκο τους Mediine at Midnight και με αυτή την αφορμή, οι Foo Fighters βρέθηκαν στο Sofa Session του Jo Wiley για λογαριασμό του BBC Radio 2. 

Στη ραδιοφωνική τους αυτή εμφάνιση, οι Foo Fighters έπαιξαν ένα 23λεπτο session με κομμάτια από τη νέα τους δουλειά αλλά και μία διασκευή στο "You Should Be Dancing" των Bee Gees.

Σχετικά με αυτό τους το cover, ο Dave Grohl εξήγησε πως προέκυψε όταν κάποιος από τη μπάντα ρώτησε τους υπόλοιπους αν έχουν δει το ντοκιμαντέρ The Bee Gees: How Can You Mend a Broken Heart. Ο Grohl δεν το είχε δει και τότε πρότεινε να κάνουν μια διασκευή στους Bee Gees.

Όσον αφορά τον τρόπο που τραγουδάει, ο Grohl σχολίασε: «Δεν έχω τραγουδήσει ποτέ στη ζωή μου έτσι, αλλά ήταν το ευκολότερο τραγούδι που έχω πει ποτέ. Δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι η φωνή μου μπορούσε να πάει τόσο ψηλά».

Ακούτε ολόκληρο το Sofa Session με τους Foo Fighters εδώ και παίρνετε μια μικρή γεύση από τη στιγμή που «έπαθαν disco» παρακάτω:

FEATURED TODAY

 Μουσικός, κινηματογραφιστής, εσχάτως και επιμελητής της συλλογής GOST: A Spiritual Exploration into Greek Soundtracks (1975-1989) , ο Γιάννης Βεσλεμές μιλάει στον Βασίλη Σεβδαλή για όλα όσα συμβαίνουν δημιουργικά τελευταία στο σύμπαν του.

Όσο περιμένουμε την κινηματογραφική μεταφορά του Dune, βουτάμε στις σελίδες ενός άλλου βιβλίου του Frank Herbert, της Λευκής Πανώλης, που μόλις κυκλοφόρησε στα ελληνικά από τις εκδόσεις Οξύ και θυμίζει κάτι από τη ζωή μας τελευταία.

Misuta Go, Στάθης Καλατζής, Γιώργος Κονδύλης και Μαρία Παππά διαλέγουν την αγαπημένη τους μουσική που συνόδευσε την ιαπωνική ένατη τέχνη, όσο απολαμβάνουμε αυτή του Flying Lotus για το φρέσκο Yasuke του Netflix.

Top