20 λεπτά From the Basement με τους White Stripes και θα τα δείτε όλα άσπρα και κόκκινα

Δείτε την performance του ντουέτου από το 2005 που γίνεται για πρώτη φορά διαθέσιμη ολόκληρη επίσημα στο YouTube.

news.team
news.team

Έχουμε απολαύσει αρκετούς μουσικούς στο From The Basement, μεταξύ των οποίων, τους Sonic Youth και την PJ Harvey.

Ανάμεσα σε αυτούς που έχουν «κατέβει» για να παίξουν ζωντανά είναι και οι White Stripes. 

Τώρα η performance τους από το 2005, την εποχή, δηλαδή, του Get Behind Me Satan, γίνεται διαθέσιμη ολόκληρη επίσημα στο YouTube για πρώτη φορά. 

Στο set των White Stripes θα ακούσετε κυρίως κομμάτια από τον δίσκο που κυκλοφόρησαν την ίδια χρονιά, αλλά και μια διασκευή στο "Party of Special Things to Do" του Captain Beefheart.

Αυτή δεν είναι η μόνη βουτιά στο παρελθόν που κάνουν τελευταία ο Jack και η Meg White, μιας και πριν λίγους μήνες κυκλοφόρησε μια Greatest Hits συλλογή του ντουέτου, ενώ, τον τελευταίο χρόνο, βλέπουμε συχνά-πυκνά να γίνεται διαθέσιμο οπτικοακουστικό υλικό από το παρελθόν τους.

Αν θέλετε κι εσείς να νοσταλγήσετε τα 00s σε λευκό και κόκκινο φόντο, απολαμβάνετε τους White Stripes στο From The Basement παρακάτω:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένα ακόμα κομμάτι πριν έρθει το Daddy's Home.

Δείτε και ακούστε το κομμάτι στο οποίο ο Lynch βάζει το χέρι του και στην παραγωγή.

FEATURED TODAY

Misuta Go, Στάθης Καλατζής, Γιώργος Κονδύλης και Μαρία Παππά διαλέγουν την αγαπημένη τους μουσική που συνόδευσε την ιαπωνική ένατη τέχνη, όσο απολαμβάνουμε αυτή του Flying Lotus για το φρέσκο Yasuke του Netflix.

Κάθε εβδομάδα, ο Άγγελος Κλειτσίκας κάνει μια γύρα σε αναλογικά και ψηφιακά στενά κι επιλέγει στιγμιότυπα απ' όσα είδε, άκουσε, σκέφτηκε και ένιωσε την ανάγκη να μοιραστεί. Στο νέο του Snap(shots) καταγράφει όλα όσα τον πήγαν στην επόμενη μέρα.

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμα κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, κάπου ανάμεσα στις νέες αφίξεις στο ΚΨΜ, διαλέγει 8 δίσκους για τη σωτηρία σας.

Top