Δε λέμε όχι σε λίγη "Vendetta" αν είναι από τους Iceage

Ακούστε το νέο κομμάτι των Δανών, εν αναμονή του Seek Shelter.

news.team
news.team

Πρόσφατα ακούσαμε από τους Iceage το κομμάτι "The Holding Hand".

Τώρα οι Δανοί κυκλοφορούν ένα ακόμα νέο κομμάτι με τίτλο "Vendetta" και κάπως έτσι, προετοιμάζουν το έδαφος για τον επόμενο δίσκο τους που επίσης ανακοίνωσαν.

Το Seek Shelter και πέμπτος δίσκος των Iceage θα κυκλοφορήσει στις 7 Μαΐου από τη Mexican Summer.

Σε αυτό, την παραγωγή αναλαμβάνει ο Sonic Boom (Specemen 3), ενώ στη μίξη βρίσκουμε τον Shawn Everett. Στο μεταξύ, στο line up των Iceage συναντάμε και μια προσθήκη, αυτή του κιθαρίστα  Casper Morilla Fernandez.

Βλέπετε το βίντεο κλιπ για το "Vendetta" παρακάτω:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένα ακόμα κομμάτι πριν έρθει το Daddy's Home.

Δείτε και ακούστε το κομμάτι στο οποίο ο Lynch βάζει το χέρι του και στην παραγωγή.

FEATURED TODAY

Misuta Go, Στάθης Καλατζής, Γιώργος Κονδύλης και Μαρία Παππά διαλέγουν την αγαπημένη τους μουσική που συνόδευσε την ιαπωνική ένατη τέχνη, όσο απολαμβάνουμε αυτή του Flying Lotus για το φρέσκο Yasuke του Netflix.

Κάθε εβδομάδα, ο Άγγελος Κλειτσίκας κάνει μια γύρα σε αναλογικά και ψηφιακά στενά κι επιλέγει στιγμιότυπα απ' όσα είδε, άκουσε, σκέφτηκε και ένιωσε την ανάγκη να μοιραστεί. Στο νέο του Snap(shots) καταγράφει όλα όσα τον πήγαν στην επόμενη μέρα.

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμα κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, κάπου ανάμεσα στις νέες αφίξεις στο ΚΨΜ, διαλέγει 8 δίσκους για τη σωτηρία σας.

Top