«Ο Kurt Cobain ήταν ο σπουδαιότερος μουσικός της γενιάς μας»

Μαντέψτε ποιος το είπε...

news.team
news.team

Αποτέλεσε αναμφισβήτητα μία από τις εμβληματικότερες μουσικές φιγούρες της δεκαετίας του '90, αλλά και όχι μόνο.

Ο Kurt Cobain, σύμφωνα με τον «συμπαίκτη» του, Dave Grohl, ήταν «ο σπουδαιότερος μουσικός της γενιάς μας», όπως χαρακτηριστικά είπε στην εκπομπή των Foo Fighters, Medicine At Midnight Radio στο Apple Music.

Για την επιτυχία που γνώρισαν οι Nirvana στις αρχές των 90s, ο Grohl σχολίασε, μεταξύ άλλων: «Βλέπαμε πως κάτι συνέβαινε αλλά δεν περιμέναμε πραγματικά ότι θα γινόταν τόσο μεγάλο όλο αυτό. Νομίζω πως κανείς μας δεν το περίμενε».

Ο πάλαι ποτέ ντράμερ των Nirvana έγινε και αρκετά συναισθηματικός, αναφερόμενος στον θάνατο του Cobain: «Ήταν μια φοβερά δύσκολη εμπειρία και απορελεί έναν από τους μεγαλύτερους πόνους στη ζωή μου ότι οι Nirvana δεν είναι σήμερα εδώ να φτιάχνουν μουσική [...] Με πονάει απίστευτα το ότι ο Kurt δεν είναι πια εδώ να γράφει φανταστικά τραγούδια, γιατί είναι πασιφανές ότι είχε χάρισμα».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένα ακόμα κομμάτι πριν έρθει το Daddy's Home.

Δείτε και ακούστε το κομμάτι στο οποίο ο Lynch βάζει το χέρι του και στην παραγωγή.

FEATURED TODAY

Misuta Go, Στάθης Καλατζής, Γιώργος Κονδύλης και Μαρία Παππά διαλέγουν την αγαπημένη τους μουσική που συνόδευσε την ιαπωνική ένατη τέχνη, όσο απολαμβάνουμε αυτή του Flying Lotus για το φρέσκο Yasuke του Netflix.

Κάθε εβδομάδα, ο Άγγελος Κλειτσίκας κάνει μια γύρα σε αναλογικά και ψηφιακά στενά κι επιλέγει στιγμιότυπα απ' όσα είδε, άκουσε, σκέφτηκε και ένιωσε την ανάγκη να μοιραστεί. Στο νέο του Snap(shots) καταγράφει όλα όσα τον πήγαν στην επόμενη μέρα.

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμα κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, κάπου ανάμεσα στις νέες αφίξεις στο ΚΨΜ, διαλέγει 8 δίσκους για τη σωτηρία σας.

Top