Μια δεκαετία και βάλε μετά, ο Pharoah Sanders επιστρέφει, μαζί με τον Floating Points

"Match made in heaven" θα έλεγε κανείς. 

news.team
news.team

Μια πολλά υποσχόμενη συνεργασία ανακοινώθηκε κι αυτή αφορά τη σύμπραξη του jazz σαξοφωνίστα Pharoah Sanders και του παραγωγού Floating Points. 

Οι δύο μουσικοί θα ενώσουν δυνάμεις μαζί με τη Συμφωνική Ορχήστρα του Λονδίνου για τον δίσκο Promises που θα κυκλοφορήσει στις 26 Μαρτίου στη Luaka Bop. Θα πρόκειται, μάλιστα, για το πρώτο νέο υλικό του Sanders εδώ και πάνω από μια δεκαετία. 

Το εξώφυλλο του δίσκου θα φιλοτεχνήσει η visual artist Julie Mehretu.

Οι δύο μουσικοί δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμη κάποιο single από τον δίσκο, έδωσαν όμως μια πρώτη γεύση με ένα μκρό teaser: 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένα ακόμα κομμάτι πριν έρθει το Daddy's Home.

Δείτε και ακούστε το κομμάτι στο οποίο ο Lynch βάζει το χέρι του και στην παραγωγή.

FEATURED TODAY

Misuta Go, Στάθης Καλατζής, Γιώργος Κονδύλης και Μαρία Παππά διαλέγουν την αγαπημένη τους μουσική που συνόδευσε την ιαπωνική ένατη τέχνη, όσο απολαμβάνουμε αυτή του Flying Lotus για το φρέσκο Yasuke του Netflix.

Κάθε εβδομάδα, ο Άγγελος Κλειτσίκας κάνει μια γύρα σε αναλογικά και ψηφιακά στενά κι επιλέγει στιγμιότυπα απ' όσα είδε, άκουσε, σκέφτηκε και ένιωσε την ανάγκη να μοιραστεί. Στο νέο του Snap(shots) καταγράφει όλα όσα τον πήγαν στην επόμενη μέρα.

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμα κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, κάπου ανάμεσα στις νέες αφίξεις στο ΚΨΜ, διαλέγει 8 δίσκους για τη σωτηρία σας.

Top