Η Lana Del Rey μας δίνει μια πρώτη γεύση από το "White Dress" της

Ένα μικρό teaser ήρθε στο Instagram για το νέο κομμάτι της μουσικού.

news.team
news.team

Μετά από πολλές καθυστερήσεις και αναβολές, περιμένουμε τον νέο δίσκο της Lana Del Rey, Chemtrailes Over The Country Club στις 19 Μαρτίου.

Έχουμε ακούσει ήδη το πρώτο, ομώνυμο single και τώρα η Lana Del Rey κάνει ένα μικρό teasing για το επόμενο single του δίσκου στο Instagram, που όπως διαβάζουμε, θα έχει τον τίτλο "White Dress".

Η τραγουδίστρια ανέβασε αρχικά στο Instagram τη φωτογραφία μιας γυναίκας  με rollerskates και με caption τον στίχο (;) “It made me feel… made me feel like a God”, ενώ στη συνέχεια, ανέβασε την ίδια φωτογραφία με λευκά φτερά γύρω από τη γυναικεία φιγούρα και τις λέξεις "White Dress".

Αναμένουμε, λοιπόν, να ακούσουμε νεότερα από τη Lana Del Rey σύντομα...

FEATURED TODAY

 Μουσικός, κινηματογραφιστής, εσχάτως και επιμελητής της συλλογής GOST: A Spiritual Exploration into Greek Soundtracks (1975-1989) , ο Γιάννης Βεσλεμές μιλάει στον Βασίλη Σεβδαλή για όλα όσα συμβαίνουν δημιουργικά τελευταία στο σύμπαν του.

Όσο περιμένουμε την κινηματογραφική μεταφορά του Dune, βουτάμε στις σελίδες ενός άλλου βιβλίου του Frank Herbert, της Λευκής Πανώλης, που μόλις κυκλοφόρησε στα ελληνικά από τις εκδόσεις Οξύ και θυμίζει κάτι από τη ζωή μας τελευταία.

Misuta Go, Στάθης Καλατζής, Γιώργος Κονδύλης και Μαρία Παππά διαλέγουν την αγαπημένη τους μουσική που συνόδευσε την ιαπωνική ένατη τέχνη, όσο απολαμβάνουμε αυτή του Flying Lotus για το φρέσκο Yasuke του Netflix.

Top