Ένα Τραγούδι Ακόμα για το Super Bowl

Από το pre show της Miley Cyrus μέχρι την εντυπωσιακή εμφάνιση του Weeknd στο ημίχρονο, αυτές ήταν οι μουσικές εμφανίσεις που είδαμε στο φετινό Super Bowl.

news.team
news.team

Το μεγαλύτερο μέρος των Αμερικανών συντονίστηκε χθες στους τηλεοπτικούς του δέκτες για την έναρξη του Super Bowl, στο στάδιο Raymond James στην Τάμπα της Φλόριντα, με τον αγώνα των Kansas City Chiefs εναντίον των Tampa Bay Buccaneers.

Ως ήθισται, το μεγάλο αθλητικό γεγονός των ΗΠΑ συνοδεύτηκε από εντυπωσιακές μουσικές εμφανίσεις.

Η Miley Cyrus ανέλαβε να προθερμάνει το έδαφος με το pre show, με ένα mini set στο οποίο χώρεσε ένα medley διασκευών, από Nine Inch Nails μέχρι Blondie και Dolly Partοn. Η ποπ σταρ δεν έμεινε εκεί, μιας και στη σκηνή ανέβασε επίσης τον Billy Idol και την Joan Jett:

Πριν από τον αγώνα, τον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ ανέλαβαν να τραγουδήσουν η Jazmine Sullivan με τον Eric Church:

Το άνοιγμα της βραδιάς συνόδευσε η H.E.R., που τραγούδησε το "America the Beautiful":

Για την εμφάνιση ανάμεσα στα δύο ημίχρονα, ο Weeknd έφερε αέρα Λας Βέγκας στο στάδιο, με μια εντυπωσιακή εμφάνιση. Φορώντας πάντα το κόκκινο κοστούμι του, μαζί του είχε μια χορωδία, τραγούδησε ανάμεσα σε ένα σκηνικό-φωτισμένη πόλη, μια ορχήστρα εγχόρδων τον συνόδευσε στο "Earned It", ενώ δεν έλειψαν και οι χορευτές τους με τους επιδέσμους στο πρόσωπο.

Όπως αποκαλύφθηκε λίγες μέρες πριν το Super Bowl, για την υλοποίηση της παραγωγής του show του, ο Weeknd έβαλε ο ίδιος 7 εκατομμύρια δολάρια.

Βλέπετε την εμφάνισή του παρακάτω:

FEATURED TODAY

1/4 του αιώνα μουσικής πορείας, ένας νέος δίσκος (As The Love Continues), μία από τις κορυφαίες στιγμές της καριέρας των Mogwai και μαζί, το πρώτο τους νο

Ο Άρης Καζακόπουλος φτιάχνει λίστες, λίστες, λίστες. Στο νέο του Listomania, αποχαιρετά με τη σειρά του τους Daft Punk, σκαρφαλώνοντας προς την κορυφή, με τα

Κάθε μήνα το Avopolis θα συγκεντρώνει τους δίσκους που έμειναν λίγο παραπάνω στα ακουστικά του. Τον καθόλου ήρεμο Φεβρουάριο, απολαύσαμε, μεταξύ άλλων, το ...

Top