Στο νέο επεισόδιο του Robert Fripp και της Toyah Willcox...

...η δεύτερη γίνεται cheerleader και οι δυο μαζί διασκευάζουν το "Rebel Yell" του Billy Idol.

news.team
news.team

Πλέον, είστε μάλλον εξοικειωμένοι με το τι συμβαίνει στην καραντίνα του ζεύγους των Robert Fripp και Toyah Willcox. Κάθε εβδομάδα, βρίσκουν ευφάνταστους τρόπους να διασκευάζουν κομμάτια, ανάμεσα στους οποίους, ως τώρα, ήταν να φτιάξουν φυλακή αλλά και να κάνουν λίγη γυμναστική. -μάλιστα, το δεύτερο βίντεο που κυκλοφόρησε την προηγούμενη εβδομάδα, έπιασε στο YouTube ήδη σχεδόν τα 3 εκατομμύρια views.

Τώρα ο Fripp και η Willcox διασκευάζουν το "Rebel Yell" του Billy Idol. Ως συνήθως, ο Fripp ανέλαβε την κιθάρα και η Willcox το τραγούδι, αλλά και το show. Αυτή τη φορά, ντύθηκε cheerleader και τίμησε τη στολή της με τον χορό της.

Βλέπετε το βίντεο παρακάτω. Cheers!

 

FEATURED TODAY

Misuta Go, Στάθης Καλατζής, Γιώργος Κονδύλης και Μαρία Παππά διαλέγουν την αγαπημένη τους μουσική που συνόδευσε την ιαπωνική ένατη τέχνη, όσο απολαμβάνουμε αυτή του Flying Lotus για το φρέσκο Yasuke του Netflix.

Κάθε εβδομάδα, ο Άγγελος Κλειτσίκας κάνει μια γύρα σε αναλογικά και ψηφιακά στενά κι επιλέγει στιγμιότυπα απ' όσα είδε, άκουσε, σκέφτηκε και ένιωσε την ανάγκη να μοιραστεί. Στο νέο του Snap(shots) καταγράφει όλα όσα τον πήγαν στην επόμενη μέρα.

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμα κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, κάπου ανάμεσα στις νέες αφίξεις στο ΚΨΜ, διαλέγει 8 δίσκους για τη σωτηρία σας.

Top