Καπιτώλιο: Αντιμέτωπος με 6 κατηγορίες ο Jon Schaffer των Iced Earth

Ο μουσικός συνελήφθη και κατηγορείται, μεταξύ άλλων, για συμμετοχή στις βιαιοπραγίες στο Καπιτώλιο.

news.team
news.team

Στα επεισόδια στο Καπιτώλιο που έλαβαν χώρα στις 6 Ιανουαρίου συμμετείχε ο Jon Schaffer και κιθαρίστας των Iced Earth, όπως είχαμε δει άλλωστε και σε φωτογραφίες. O μουσικός φορούσε μάλιστα καπέλο της ακροδεξιάς οργάνωσης Oath Keepers.

Την Κυριακή 17 Ιανουαρίου συνελήφθη και σύμφωνα με το FBI, του απαγγέλλονται 6 κατηγορίες. Ανάμεσα σε αυτές είναι η παράνομη είσοδος σε κτίριο περιορισμένης πρόσβασης, η διατάραξη της τάξης και η συμμετοχή σε βιαιοπραγίες στο Καπιτώλιο. 

Ο Schaffer, ακόμα, ήταν ανάμεσα σε εκείνους που έριξαν...σπρέι για αρκούδες στους αστυνομικούς στο κτίριο.

Στο μεταξύ, λίγες μέρες μετά τα γεγονότα στο Καπιτώλιο, τα υπόλοιπα μέλη των Iced Earth έκαναν μια δημοσίευση στα social media, στην οποία, χωρίς να κατονομάσουν τον Jon Shaffer, έγραψαν, μεταξύ άλλων, πως, «Σε καμία περίπτωση δεν εγκρίνουμε και δεν υποστηρίζουμε τα βίαια επεισόδια και τους ταραξίες που συμμετείχαν σε αυτά στις 6 Ιανουαρίου στο Καπιτώλιο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακούστε τη νέα εκδοχή του κομματιού από το After Hours.

O τραγουδιστής του συγκροτήματος ήταν 65 ετών.

FEATURED TODAY

Νομίζω ότι ήρθε η ώρα, όλοι εμείς που αγαπήσαμε (και) την ποπ μουσική/κουλτούρα των 80s να ευχαριστήσουμε το ΠΑΣΟΚ. Κάποια επόμενη γενιά, το ίδιο θα έκανε με τον Sean Parker του Napster (και έναν από τους πρώτους χρηματοδότες του Spotify).

Κατευνάζουν τον ηδονισμό για να ξορκίσουν τον θάνατο, σε έναν καθοριστικό δίσκο, πίσω από το φερμουάρ του οποίου θα τους ακούμε πάντα στην πιο άμεση, ειλικρινή και (ενίοτε) ωμή πτυχή τους...

Το χρονικό της φιλίας των δύο ανδρών, λίγο πριν την προβολή του Gonzo: The Life and Work of Dr. Hunter S. Thompson στο Backstage Film Festival (Σάββατο 24/4). Μάθετε ακόμα πως θα διεκδικήσετε μία από τις 50 κόπιες από το Μεθυσμένο Ημερολόγιο του Hunter S. Thompson που κληρώνουμε σε συνεργασία με τις εκδόσεις Οξύ.

Top