Αν έχετε πολλές απορίες γι' αυτή την εικόνα του Robert Fripp, σας έχουμε τις απαντήσεις

Ο μουσικός παίζει το "Paranoid", όσο η σύζυγός του, Toyah Willcox, το τραγουδάει πίσω από τα κάγκελα μιας αυτοσχέδιας φυλακής. Έχουμε και βίντεο αν δεν μας πιστεύετε.

news.team
news.team

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Robert Fripp μαζί με τη σύζυγό του, Toyah Willcox, μοιράζονται μαζί μας εκκεντρικά βίντεο στα οποία πρωταγωνιστούν, μιας και φαίνεται πως αποτελεί μια από τις αγαπημένες τους συνήθειες στην καραντίνα.

Αυτή τη φορά, βέβαια, ίσως το πήγαν ένα βήμα πιο πέρα. Σε βίντεο που ανέβασαν την περασμένη Κυριακή (1/11) βλέπουμε το ιδρυτικό μέλος των King Crimson γεμάτο με μερικά ψεύτικα τατουάζ να παίζει το "Paranoid" των Black Sabbath στη Les Paul του, όσο η Toyah Willcox βρίσκεται πίσω από τα σίδερα μιας αυτοσχέδιας φυλακής και τραγουδάει το κομμάτι.

Αν και μόνο η ιδέα του concept σας κάνει ήδη να νιώθετε άβολα, έχουμε και τις οπτικές αποδείξεις:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

To ντοκιμαντέρ "Daft Punk Unchained" είναι διαθέσιμο στη streaming πλατφόρμα της ΕΡΤ και περιμένει το "play" σας.

Δείτε το βίντεο για το "Do Not Go Gentle Into That Good Night".

FEATURED TODAY

Αεικίνητος μουσικά Γάλλος, αφεντικό της Ed Banger από την οποία ακούσαμε τους Justice, μάνατζερ των Daft Punk για 12 χρόνια. Τώρα που οι τελευταίοι ...

Ελίνα Δημητριάδη, Δημήτρης Λιλής και Παναγιώτης Μένεγος αποχαιρετούν το γαλλικό δίδυμο που χόρεψε τον πλανήτη "harder, better, faster, stronger" για ...

Top