Θα ακούσουμε σύντομα νέο Kendrick Lamar;

Πάντως, το φεστιβάλ Roskilde λέει πως ο ράπερ έχει νέο υλικό στα σκαριά και θα είναι ο headliner της επόμενης διοργάνωσης.

news.team
news.team

Έχουμε να ακούσουμε νέο δίσκο από τον Kendrick Lamar από το 2017 και το DAMN. Πριν μερικούς μήνες ο Anthony ‘Top Dawg’ Tiffith και «αφεντικό» της Top Dawg Entertainment (TDE), υποστήριζε πως «Ο βασιλιάς Kendrick θα επιστρέψει σύντομα».

Από τότε ακούσαμε τον Kendrick Lamar σε ένα κομμάτι του Busta Rhymes, αλλά, από ό,τι φαίνεται δεν θα αργήσουμε να ακούσουμε και νέο δίσκο από αυτόν. 

Συγκεκριμένα, το δανέζικο φεστιβάλ Roskilde ανακοίνωσε χθες (30/12) πως ο Lamar θα είναι ο headliner της επόμενης, επετειακής 50ης διοργάνωσης του φεστιβάλ το ερχόμενο καλοκαίρι.

Μεταξύ άλλων, το φεστιβάλ έγραψε στην ανακοίνωση: «[...] Δυο δίσκους αργότερα -και με νέο υλικό στα σκαριά- είναι και πάλι έτοιμος να καταλάβει το main stage του φεστιβάλ Roskilde με μια συναυλία που πιθανόν θα είναι ένα από τα απόλυτα highlights του καλοκαιριού».

Αναμένουμε, λοιπόν, για νεότερα...

FEATURED TODAY

Νομίζω ότι ήρθε η ώρα, όλοι εμείς που αγαπήσαμε (και) την ποπ μουσική/κουλτούρα των 80s να ευχαριστήσουμε το ΠΑΣΟΚ. Κάποια επόμενη γενιά, το ίδιο θα έκανε με τον Sean Parker του Napster (και έναν από τους πρώτους χρηματοδότες του Spotify).

Κατευνάζουν τον ηδονισμό για να ξορκίσουν τον θάνατο, σε έναν καθοριστικό δίσκο, πίσω από το φερμουάρ του οποίου θα τους ακούμε πάντα στην πιο άμεση, ειλικρινή και (ενίοτε) ωμή πτυχή τους...

Το χρονικό της φιλίας των δύο ανδρών, λίγο πριν την προβολή του Gonzo: The Life and Work of Dr. Hunter S. Thompson στο Backstage Film Festival (Σάββατο 24/4). Μάθετε ακόμα πως θα διεκδικήσετε μία από τις 50 κόπιες από το Μεθυσμένο Ημερολόγιο του Hunter S. Thompson που κληρώνουμε σε συνεργασία με τις εκδόσεις Οξύ.

Top