Θα ακούσουμε σύντομα νέο Kendrick Lamar;

Πάντως, το φεστιβάλ Roskilde λέει πως ο ράπερ έχει νέο υλικό στα σκαριά και θα είναι ο headliner της επόμενης διοργάνωσης.

news.team
news.team

Έχουμε να ακούσουμε νέο δίσκο από τον Kendrick Lamar από το 2017 και το DAMN. Πριν μερικούς μήνες ο Anthony ‘Top Dawg’ Tiffith και «αφεντικό» της Top Dawg Entertainment (TDE), υποστήριζε πως «Ο βασιλιάς Kendrick θα επιστρέψει σύντομα».

Από τότε ακούσαμε τον Kendrick Lamar σε ένα κομμάτι του Busta Rhymes, αλλά, από ό,τι φαίνεται δεν θα αργήσουμε να ακούσουμε και νέο δίσκο από αυτόν. 

Συγκεκριμένα, το δανέζικο φεστιβάλ Roskilde ανακοίνωσε χθες (30/12) πως ο Lamar θα είναι ο headliner της επόμενης, επετειακής 50ης διοργάνωσης του φεστιβάλ το ερχόμενο καλοκαίρι.

Μεταξύ άλλων, το φεστιβάλ έγραψε στην ανακοίνωση: «[...] Δυο δίσκους αργότερα -και με νέο υλικό στα σκαριά- είναι και πάλι έτοιμος να καταλάβει το main stage του φεστιβάλ Roskilde με μια συναυλία που πιθανόν θα είναι ένα από τα απόλυτα highlights του καλοκαιριού».

Αναμένουμε, λοιπόν, για νεότερα...

FEATURED TODAY

Στο νέο του Incoming, ο Δημήτρης Λιλής αναπολεί τις εποχές που τα blogs καθόριζαν τις νέες μουσικές τάσεις. 

Η δισκογραφία του Nick Cave, μέσα από κείμενα που δημοσιεύτηκαν στο Avopolis, μαζί με κάποιες σκέψεις που φέρνουν αυτά τα ταξίδια...

Με την ευκαιρία της δωρεάν προβολής του Straight To You (1994), ανατρέχουμε στο σχετικό αφιέρωμα του SONIK.

Top