Στο νέο του κομμάτι, ο Busta Rhymes έχει παρέα τον Kendrick Lamar

Ακούστε το "Look Over Your Shoulder", με sample από το "I'll Be There" των Jackson 5.

news.team
news.team

Έχουμε να ακούσουμε δισκογραφικά νέα από τον Kendrick Lamar από το 2017 και το DAMN., ενώ, στο μεταξύ, έβαλε το χέρι του στο soundtrack του Black Panther, ένα χρόνο αργότερα.

Τώρα τον ακούμε να συμμετέχει σε ένα νέο κομμάτι του Busta Rhymes με τίτλο "Look Over Your Shoulder". Μάλιστα σε αυτό ακούμε και sample από το "I'll Be There" των Jackson 5.

Το κομμάτι προέρχεται από τον επερχόμενο δίσκο του Busta Rhymes, Extinction Level Event 2: The Wrath of God, που θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου.

Ακούτε το "Look Over Your Shoulder" παρακάτω:

FEATURED TODAY

Νομίζω ότι ήρθε η ώρα, όλοι εμείς που αγαπήσαμε (και) την ποπ μουσική/κουλτούρα των 80s να ευχαριστήσουμε το ΠΑΣΟΚ. Κάποια επόμενη γενιά, το ίδιο θα έκανε με τον Sean Parker του Napster (και έναν από τους πρώτους χρηματοδότες του Spotify).

Κατευνάζουν τον ηδονισμό για να ξορκίσουν τον θάνατο, σε έναν καθοριστικό δίσκο, πίσω από το φερμουάρ του οποίου θα τους ακούμε πάντα στην πιο άμεση, ειλικρινή και (ενίοτε) ωμή πτυχή τους...

Το χρονικό της φιλίας των δύο ανδρών, λίγο πριν την προβολή του Gonzo: The Life and Work of Dr. Hunter S. Thompson στο Backstage Film Festival (Σάββατο 24/4). Μάθετε ακόμα πως θα διεκδικήσετε μία από τις 50 κόπιες από το Μεθυσμένο Ημερολόγιο του Hunter S. Thompson που κληρώνουμε σε συνεργασία με τις εκδόσεις Οξύ.

Top