news.team

Η Karen O και ο Willie Nelson ένωσαν τις δυνάμεις τους για να διασκευάσουν το "Under Pressure", την κλασική επιτυχία του David Bowie και των Queen.

Σε αυτή τη διασκευή μάλιστα συναντάμε άλλο ένα μέλος των Yeah Yeah Yeahs πέρα από την Karen O, που δεν είναι άλλος από τον κιθαρίστα Nick Zinner, ενώ πίσω από την παραγωγή βρίσκεται ο Dave Sitek των TV On The Radio.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Karen O ρώτησε μέσω ενός κοινού φίλου αν ο Nelson θα ήθελε να κάνουν μαζί κάποιο ντουέτο και εκείνος έδειξε πρόθυμος. Ύστερα η frontwoman των Yeah Yeah Yeahs προσπάθησε να βρει κάποιο κομμάτι αντάξιο μιας τέτοιας συνεργασίας, καταλήγοντας στο "Under Pressure".

Η Karen O σχολίασε επίσης: «Η διασκευή μας προοριζόταν να είναι πιο ενδόμυχη αλλά το ίδιο εμποτισμένη με τη δύναμη της αγάπης. Δεν μπορώ να ακούσω το τραγούδι χωρίς να βουρκώσω κάθε φορά που μπαίνει ο Willie. Έχει μια από τις πιο αγνές φωνές, που φυσικά αντικατοπτρίζει μια αγνή καρδιά και έχω να τραγουδήσω δίπλα του. Δεν ήξερα ότι θα συμβεί πραγματικά, αλλά πρέπει να τολμάς να ονειρεύεσαι. Ελπίζω το τραγούδι να φωτίσει τους ακροατές το ίδιο με εμένα σε σκοτεινούς καιρούς».

Ακούτε τη διασκευή των Karen O και Willie Nelson στο "Under Pressure" παρακάτω:

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured