Επιστρέφει σύντομα ο Kendrick Lamar;

Σύμφωνα με το αφεντικό του label του, ναι. Κάτι παραπάνω θα ξέρει...

news.team
news.team

Από ό,τι φαίνεται, δεν θα αργήσουμε να ακούσουμε κάτι νέο από τον Kendrick Lamar, μιας και «θα επιστρέψει σύντομα» με νέα μουσική, σύμφωνα με το αφεντικό της δισκογραφική του εταιρείας, Top Dawg Entertainment (TDE).

Τελευταία ακούσαμε από τον Lamar το 2017 και το DAMN., το οποίο, όχι μόνο φιγούραρε ψηλά στις λίστες εκείνης της χρονιάς, αλλά ένα χρόνο αργότερα, του χάρισε και ένα βραβείο Πούλιτζερ. 

Ο Anthony ‘Top Dawg’ Tiffith της TDE σε ένα Instagram live την περασμένη Κυριακή (17/5), έγραψε σε σχόλιο «Κάντε υπομονή. Ο βασιλιάς Kendrick θα επιστρέψει σύντομα».

Αναμένουμε με αγωνία...

 

 

 

FEATURED TODAY

Νομίζω ότι ήρθε η ώρα, όλοι εμείς που αγαπήσαμε (και) την ποπ μουσική/κουλτούρα των 80s να ευχαριστήσουμε το ΠΑΣΟΚ. Κάποια επόμενη γενιά, το ίδιο θα έκανε με τον Sean Parker του Napster (και έναν από τους πρώτους χρηματοδότες του Spotify).

Κατευνάζουν τον ηδονισμό για να ξορκίσουν τον θάνατο, σε έναν καθοριστικό δίσκο, πίσω από το φερμουάρ του οποίου θα τους ακούμε πάντα στην πιο άμεση, ειλικρινή και (ενίοτε) ωμή πτυχή τους...

Το χρονικό της φιλίας των δύο ανδρών, λίγο πριν την προβολή του Gonzo: The Life and Work of Dr. Hunter S. Thompson στο Backstage Film Festival (Σάββατο 24/4). Μάθετε ακόμα πως θα διεκδικήσετε μία από τις 50 κόπιες από το Μεθυσμένο Ημερολόγιο του Hunter S. Thompson που κληρώνουμε σε συνεργασία με τις εκδόσεις Οξύ.

Top