Επιστρέφει σύντομα ο Kendrick Lamar;

Σύμφωνα με το αφεντικό του label του, ναι. Κάτι παραπάνω θα ξέρει...

news.team
news.team

Από ό,τι φαίνεται, δεν θα αργήσουμε να ακούσουμε κάτι νέο από τον Kendrick Lamar, μιας και «θα επιστρέψει σύντομα» με νέα μουσική, σύμφωνα με το αφεντικό της δισκογραφική του εταιρείας, Top Dawg Entertainment (TDE).

Τελευταία ακούσαμε από τον Lamar το 2017 και το DAMN., το οποίο, όχι μόνο φιγούραρε ψηλά στις λίστες εκείνης της χρονιάς, αλλά ένα χρόνο αργότερα, του χάρισε και ένα βραβείο Πούλιτζερ. 

Ο Anthony ‘Top Dawg’ Tiffith της TDE σε ένα Instagram live την περασμένη Κυριακή (17/5), έγραψε σε σχόλιο «Κάντε υπομονή. Ο βασιλιάς Kendrick θα επιστρέψει σύντομα».

Αναμένουμε με αγωνία...

 

 

 

FEATURED TODAY

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμα κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Αυτή την εβδομάδα γιορτάζει 1 χρόνο και 50 Παρατηρητήρια επιτυχίες, με μια εποικοδομητική συζήτηση με την Ελένη Τζαννάτου αλλά και δίνοντας το μικρόφωνο στα μέλη του ΚΨΜ.

Με αφορμή τον νέο δίσκο των Brockhampton, ο Δημήτρης Λιλής παρουσιάζει εκείνες τις rap παρέες που άλλαξαν τους όρους στο παιχνίδι.

Άλλωστε, με τον Jim Thompson, τα πράγματα δεν είναι ποτέ όπως φαίνονται. Θα το διαπιστώσετε και με το βιβλίο του που κυκλοφόρησε πρόσφατα στα ελληνικά από τις εκδόσεις Οξύ και στο οποίο θα βασίζεται η επόμενη ταινία του Γιώργου Λάνθιμου.

Top